Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Колку повеќе го гледам Aspas, толку повеќе мислам дека ќе биде одлично засилување и ќе даде 10+ голови сезонава. Одлично движење без топка, солидна брзина, солиден пас уште малце подобра завршница и ќе го биде... :)

Coutinho... No word can describe him...

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Не ја гледав утакмицата, кажете ми Суарез ист беше ко на претходната или имаше ентузијазам?

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Абе ќе остане у ПЛ тоа сигурно али у Арсенал:)

Член од
22 април 2009
Мислења
342
Поени од реакции
144
Кога влагаше имаше фаца ко пролив да има, у зуб да го ебам :)

S

Stivie G

Гостин
Coutinho... No word can describe him...
Еееее, јас кога ви викав, вие не па не, престани со Кутињо веќе :D.
Како да престанам кога знам дека е најдобар :D

Патем, пресреќен сум поради заминувањето на Реина. Сега ќе почнам со малтретирање на Енрике :D

Уште ова, додека ја разгледував темата за заборавени играчи ми текна на царот Луис Гарсија. Кога беше најпотребно, тогаш стрелаше :vozbud::love:

295685_652029151477891_1897154403_n.jpg

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Патем, пресреќен сум поради заминувањето на Реина. Сега ќе почнам со малтретирање на Енрике :D

Зашто со Енрике?? Боље фати некој од моиве да малтретираш(Ален,Аспас,Фланаган,Робинсон) ,Енрике си е топ:)

S

Stivie G

Гостин
Зашто со Енрике?? Боље фати некој од моиве да малтретираш(Ален,Аспас,Фланаган,Робинсон) ,Енрике си е топ:)
Абе и Реина си беше топ ама одлета :D
Енрике не ми е по кеф нешто, мислам дека врска нема :sneaky: . Исто гледам и на Роџерс не му е, затоа замена му бара :D
Ален си и супер, Аспас ќе го биде колку толку за оваа сезона па потоа ќе изчезне, а Фланаган и Робинсон немам причина. И 2-ца ќе бидат 3-ти избор и ретко ќе добиваат шанса.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Покрај ова емоционално писмо на Пепе, курвата го советувал Суарез да си иде од Ливерпул. Се надевам од денов натака ќе биде потролан фудбалер и од Валдез, со оправдана причина.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Покрај ова емоционално писмо на Пепе, курвата го советувал Суарез да си иде од Ливерпул. Се надевам од денов натака ќе биде потролан фудбалер и од Валдез, со оправдана причина.

Од каде сега ова?

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Од каде сега ова?
Reina also openly advised Suarez to leave when he was promoting his web site. Anything for publicity to enlighten his brand suppose.

To be honest, I would like for Luis to stay at Liverpool but I understand if he is thinking about leaving for a bigger club.

'When I say bigger I don't mean as a club. I mean challenging for titles, playing in the Champions League and competing with the best.
'Because of his situation and because of his treatment by the media. It would have been difficult for any player, not just for Luis, to stay strong and be happy to play.

'Hopefully, as I say, he will stay at Liverpool for many years. But I would understand, if the right offer comes for him and for the club, for him to go.'

+

"It is only natural that I would be disappointed that the Liverpool management agreed to loan me to Napoli without telling me first, I thought that I deserved better than that even though I understand that difficult decisions have to be taken in football,” he added."A lot has been made about me informing the club that if an offer came in from Barcelona that I would have liked them to consider it. But I had also spoken to the club about the possibility of extending my contract if the offer was not made. I told the manager that I wanted to play for Liverpool and that Barcelona would only become an option for me if the opportunity arrived, like the rumours said it would, as it would be a chance for me to go back home."When it didn't come I was happy to fight for my place so I was surprised that Liverpool decided it was in the club's interests to send me to Napoli instead."

Сеа.... Роџерс се труди да му укаже на Суарез дека Ливерпул е клуб со естаблиран менаџмент и цели високо, према титули во лигата и во Европа, а Реина му укажува на спротивното, буквално иде контра на све што збори Роџерс. И сеа Реина изјавува како бил разочаран што сме го пуштиле. Ем јаре - ем паре сака, а цел трансфер период буквално им го пуши на Барса. Не знам како може гадуријава да ти фали уопште...

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Ајде бе Рики, па небаре Суарез е дете и треба некој да го советува, демек ако си замини сега ќе речиш: Шпанската курва е крива за се, тој од пред 6 месеци изјавува како ќе си оди.

Него вака малку језиво е кога некој long-serving player ќе си замини, а ние во 3 месеци загубивме двајца.
Malcolm van den Сабаховић сега пола му простуваш на велемајсторот? :)
--- надополнето: 29 јули 2013 во 13:28 ---
article-2380643-1B0B865A000005DC-623_634x704.jpg
--- надополнето: 29 јули 2013 во 15:12 ---
http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/141059-rodgers-i-d-pay-to-watch-philippe

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ајде бе Рики, па небаре Суарез е дете и треба некој да го советува, демек ако си замини сега ќе речиш: Шпанската курва е крива за се, тој од пред 6 месеци изјавува како ќе си оди.
Не викам дека он би бил крив за тоа, али ако толку го сака клубот и е легенда нема да ни одмага ебате. Ќе го советува Суарез да остане, не јавно да изјавува како треба да си иде.

Не сфаќам како може и малку да го браните ебате. Сеа он сака ние да чекаме ако него му дојде понуда од Барса, па ако стигне - топ, ќе иде таму, ако не тогаш среќен би бил да остане. У превод за него е: Барса > Ливерпул > Сите други. Епа пријателе, мене ме заболе. Ако не го ставаш Ливерпул на прво место, мене ми е сеедно дали сакаш у Барса, Наполи или Турново. Ние си ја добивме замената за тебе, ти си го доби трансферот од Ливерпул кој го бараше, а ја сум уште посреќен со оглед на тоа што цело време сакав нов голман да ни дојде место тебе шупачино една. Сите сме среќни и го добивме тоа што го баравме. Тоа е најпросто кажано и он нема простор да збори како клубот го разочарал.

Огромно браво за Роџерс кој ја среди ситуацијава на ваков начин и што унапред размислувал како јас сега, со ова само сум уште поубеден во тоа кој е правиот човек да го води Ливерпул.

Kajgana Shop

На врв Bottom