Охрид

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Ќе биде пуно за Илинден како и секоја година.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Колку се вакви што имаат Холанѓани од Април до Октомври, 5 души? Најозбилно, има 5 души?
Има повеќе од 5 сигурно, годинава само странци има во Охрид и од луѓе што сум слушал оставаат добри пари.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ќе биде пуно за Илинден како и секоја година.
Лани беше затка не се дишеше, иако имаа слаба сезона. Година 2ри Август се паѓа во петок и јас мислам деа Охрид ќе биде полн.

Има повеќе од 5 сигурно, годинава само странци има во Охрид и од луѓе што сум слушал оставаат добри пари.
Јас познавам Охриѓани што издаваат со години само на странци апартмани. Они баш се жалеа дека слабо одело. Ако они се жалат, што останува со оние кои незнаат на нет да стават оглас или по сајтови за апартмани.

Член од
15 мај 2008
Мислења
947
Поени од реакции
99
Лани беше затка не се дишеше, иако имаа слаба сезона. Година 2ри Август се паѓа во петок и јас мислам деа Охрид ќе биде полн.

Јас познавам Охриѓани што издаваат со години само на странци апартмани. Они баш се жалеа дека слабо одело. Ако они се жалат, што останува со оние кои незнаат на нет да стават оглас или по сајтови за апартмани.

Финтата е што до пред 2 години имаше ептен малце огласи по интернет страните за онлајн резервации, така што тие што тогаш се рекламираа имаа убав ќар.

Денес сите во Охрид се рекламираат на booking.com и автоматски и странците се дисперзирани по апартманите, секој според својот вкус и можности.
А странци има, само што сега секој во градот направи апартмани за издавање и секој се жали дека нема доволно гости кај него.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
946299_10200706256916918_1018792235_n.jpg

Охридска маракана, абе недај боже. А стадионон една трибина ито скеле монтажно.

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Супер е Аца секогаш добро можеш да се пијанчиш на него. Кој неќе нека не иде. Идете на Охридско лето, гледам цените се ниски :)

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Супер е Аца секогаш добро можеш да се пијанчиш на него. Кој неќе нека не иде. Идете на Охридско лето, гледам цените се ниски :)

Нигде не го спомнав Аца, и јас можда ќе одам. Ама Охридска маракана бе?! :)

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.644
Поени од реакции
31.865
Супер, пред Аца Лукас дома ќе сум.
Секоја година го зачекувам. Ме интересира каков флаер ќе му извадат. Минатиот беше како на Сатриани, со бела електрична гитара во рака, и коса замазнета наназад (само шо сатриани е келешка) друга разлика нема. Погледот е ист, јебозовен, волјчи, машки, фиуу.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Дефинитивно на овој треба државјанство да му се даде, почесто иде во МКД од мене.
Не знам дали си слушнала , кога нема настап по другиве држави секој ден пеел во Црна гора . :pos: да ти се скурчи од гледање и слушање негови песни :D

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
има ли у охрид камп место кај што би поставил шатор а да знам дека нема да ме испокрадат?

Kajgana Shop

На врв Bottom