Мој познаници да, има 5 души сигурно.Колку се вакви што имаат Холанѓани од Април до Октомври, 5 души? Најозбилно, има 5 души?
Има повеќе од 5 сигурно, годинава само странци има во Охрид и од луѓе што сум слушал оставаат добри пари.Колку се вакви што имаат Холанѓани од Април до Октомври, 5 души? Најозбилно, има 5 души?
Лани беше затка не се дишеше, иако имаа слаба сезона. Година 2ри Август се паѓа во петок и јас мислам деа Охрид ќе биде полн.Ќе биде пуно за Илинден како и секоја година.
Јас познавам Охриѓани што издаваат со години само на странци апартмани. Они баш се жалеа дека слабо одело. Ако они се жалат, што останува со оние кои незнаат на нет да стават оглас или по сајтови за апартмани.Има повеќе од 5 сигурно, годинава само странци има во Охрид и од луѓе што сум слушал оставаат добри пари.
Лани беше затка не се дишеше, иако имаа слаба сезона. Година 2ри Август се паѓа во петок и јас мислам деа Охрид ќе биде полн.
Јас познавам Охриѓани што издаваат со години само на странци апартмани. Они баш се жалеа дека слабо одело. Ако они се жалат, што останува со оние кои незнаат на нет да стават оглас или по сајтови за апартмани.
Супер е Аца секогаш добро можеш да се пијанчиш на него. Кој неќе нека не иде. Идете на Охридско лето, гледам цените се ниски![]()
Добро сеа малку сензационална најаваНигде не го спомнав Аца, и јас можда ќе одам. Ама Охридска маракана бе?!![]()
Дефинитивно на овој треба државјанство да му се даде, почесто иде во МКД од мене.
Нека се пресели да не се замара да патува.Не е крив човекот,го викаат што да праи![]()
Не знам дали си слушнала , кога нема настап по другиве држави секој ден пеел во Црна гора .Дефинитивно на овој треба државјанство да му се даде, почесто иде во МКД од мене.