- Член од
- 19 март 2012
- Мислења
- 1.439
- Поени од реакции
- 3.810
Едипов комплекс, витез или радикален вахабит?
Латентен хомосексуалец? Женомрзец?
Не знам, може ако ти го прашаш, ќе биде поотворен за овие прашања
Едипов комплекс, витез или радикален вахабит?
го делам истото мислење братче !!По дебилна тема амин. Ќе ги разубедува родителите, кур се тресе, кускуле, да ми дојде и да ми јаде гомна како не постоел Бог, и да ми продава криви дрини што нешто наслушнал од неговите пријателчиња млади бунтовници .... ЌЕ МУ ЕБАМ МАТЕР ! Искрено ќе му ебам племето и ќе оставам да гладува.. или ќерка да ми е , ќе ја пратам у воена академија со моја слика под рамо па да се крсти , не да ми краде колбаси со гзот и да ми глуми саманта од сексот и градот многу напредна временски , јас незнам она знае... Искрено темава зрачи дебилитет, ама ми се свиѓа што генерално светот твори нов светски идиотски поредок, можам да здивнам од теории што стварно држат вода, овие можат само да си ги продаваат меѓусебно уз лакирање нокти...
Сеа ко ќе ја шитнеш на УЧК куќата за xhamija да прават, ќе моеш да ги стаиш у дом и нема да те замараат више со нивните вернички муабети.Мене ми е интересно. Многу фини дискусии паѓаат со стариот мој. Често се натегаме со часови, на крај успевам да извадам од него некое логично објаснување за она во кое верува, кое ќе има повеќе смисла од било кое нешто кое е проповедано од некоја религија.
Мајка ми успеав да ја разубедам до некаде... Сега оди во црква само на празници и погреби. На моменти знае да каже дека не постои Бог, но го кажува со страв и додава плус уште нешто во реченицата, за секој случај.
Може ти си женомрзец, затоа и ги оправдуваш педерите.Латентен хомосексуалец? Женомрзец?
Не знам, може ако ти го прашаш, ќе биде поотворен за овие прашања
Може ти си женомрзец, затоа и ги оправдуваш педерите.
Јас сум многу против нив.
Знам, знам, јасно ми е. Ти имаш забрана од господ да подржуваш хомосексуалци. Макар еден збор во нивна полза би те фрлил на портите на пеколот, каде ќе бидеш принуден да ја поминеш вечноста, врискајќи од огнената болка, додека гаволот ти фаќа сеир за големината на пликовите кои ти излегле.
Него, ќе ми одговориш ли зошто сите мора да бидеме крстени кратко после раѓање? И зашто, ако сме веќе крстени, мора цел живот да останеме со истите убедувања кои ни ги наметнале додека сме биле во мање-више несвесна состојба?
А на ова дека јас сум женомрзец затоа што ги поддржувам хомосексуалците - крај не можам да му фатам, ама нема везе, си има тема за тоа - ако сакаш, таму ќе се разбереме.
Сме крстени за да ни се исперат гревовите, секое бебе се раѓало грешно, поради гревот на Адам и Ева.
Хомосексуалците не се нормална работа, се знае маж со жена оди, да беа ќе беа Адам и Адам или Ева и Ева... треба да се сопрат тие хомосексуални бракови... ама да не идеме офтопик.Знам, знам, јасно ми е. Ти имаш забрана од господ да подржуваш хомосексуалци. Макар еден збор во нивна полза би те фрлил на портите на пеколот, каде ќе бидеш принуден да ја поминеш вечноста, врискајќи од огнената болка, додека гаволот ти фаќа сеир за големината на пликовите кои ти излегле.
Него, ќе ми одговориш ли зошто сите мора да бидеме крстени кратко после раѓање? И зашто, ако сме веќе крстени, мора цел живот да останеме со истите убедувања кои ни ги наметнале додека сме биле во мање-више несвесна состојба?
А на ова дека јас сум женомрзец затоа што ги поддржувам хомосексуалците - крај не можам да му фатам, ама нема везе, си има тема за тоа - ако сакаш, таму ќе се разбереме.
Хомосексуалците не се нормална работа, се знае маж со жена оди, да беа ќе беа Адам и Адам или Ева и Ева... треба да се сопрат тие хомосексуални бракови... ама да не идеме офтопик.
Да, детето треба да се крсти и се она што го слуша од Библијата треба да го знае, зашто тоа е точно.
Патем, ти атеист си?
Не го лажи чоекот, деветтата заповед ја кршиш, не си атеист... Атеист-ка си.Еве, да ти одговорам на прашањето - атеист сум.
Така пишува во Библијата.Како знаеш дека се во библијата е точно?
Така пишува во Библијата.
Тоа Цеца ако ти испее (удри громе)Триста грешки сум направила во вака деликатна тема . Идам ја да си легнам пред небово да се отвори и некој гром да ме утепа
Денес се гине во сообраќајкиТриста грешки сум направила во вака деликатна тема . Идам ја да си легнам пред небово да се отвори и некој гром да ме утепа