Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Здраво,денеска се обидов да ја купам RED DEAD од ps store.Но бидејќи ја нема македонија,уште од кога го правев акаунтот ја селектирав UK и сега кога ги внесувам податоците од кредитната картичка неможам да ја сменам државата и ми вели дека картичката е невалидна Дали постои друг начин да ја купам играта и да ја слимнам оd ps store
Неам ја работено со вакво, види на нет за инструкции, ps3hax мислам беше страната, исто и Jedah нека искоментира на истава тематика, све што е над 3.55 за мене е непознатоДечки пишете ми накратко дали сте џејлбрејкнале PS3 на 4.40+ и дали бидува работата?
Сакам да ја земам конзолата на пријателот за Last of Us, па дали играва функционира океј на 4.41, па дури гледам и фиксови за 3.55.
Syn?
Неам ја работено со вакво, види на нет за инструкции, ps3hax мислам беше страната, исто и Jedah нека искоментира на истава тематика, све што е над 3.55 за мене е непознато, aли ја како што знам не може, т.е. прво мора даунгрејд па после стандардната постапка а за ова слабо имам читано зашто никад не сум имал потреба за истото.
Чекам омајгадов да ја истера, му го дадов сонито да ја игра, па ја ке ја играм, наводно ептен била добра, а и критички супер помина, плус убер долг гејмплеј, што ми одговара. cant waitЈас го апгрејднав до 4.01 (не ми текнува сега точниот број, ама мислам ова беше), безболна постапка е.
Ја проба Last of Us?![]()