Фан клуб - РК Вардар

Мислам по некој од медиумиве се шпекулираше дека ќе има прес за денес уште пред 5-6 дена. Али еве ништо. Па ваљда треба да ги претстават играчиве да кажат изјава некоја, или ќе идеме на прва утакмица и тогаш ќе дознаеме кој купиле :)

Па имаа нешто кажано дека од 22 јули се почнува со тренинзи и ќе се претстават новите засилувања дрн дрн...
Металург го барале и Калман наводно. Не знам што мислат нашиве, без бекови ли ќе играме ние?
Ние само по крила, они само по бекови :icon_mrgr:

Па имаа нешто кажано дека од 22 јули се почнува со тренинзи и ќе се претстават новите засилувања дрн дрн...
Металург го барале и Калман наводно. Не знам што мислат нашиве, без бекови ли ќе играме ние?
Ние само по крила, они само по бекови :icon_mrgr:

Остај тие без крила гоце се враќа и манасков и то какви крила ако гледаш објективно . Ама и то Дибиров најјакото лево крило ми е убедливо одсекогаш со срце игра на сите утакмици ако игра и тука така со таков инает како за русија и чеховски не знам по колку ќе ги дава на утакмица .

Остај тие без крила гоце се враќа и манасков и то какви крила ако гледаш објективно . Ама и то Дибиров најјакото лево крило ми е убедливо одсекогаш со срце игра на сите утакмици ако игра и тука така со таков инает како за русија и чеховски не знам по колку ќе ги дава на утакмица .

Манасков да, ама десно крило се тапанарија, исто и на пикер, тука ги утепуваме.
Ако е за тоа и ние имаме некакви бекови, но... :icon_mrgr:

Ај Растворцев што не ми се свиѓа не ми се свиѓа,но типот игра за репрезентација на Русија и тим како Чеховски Медведи.
Игра во двата смера што е секако промена на добро,но стар е и склон кон повреди.Колку има уште барут во него е прашањето....

Карачиќ и Прибак си ги знаеме кој се и што се.
Филипче знае да се крене и таман си е за играч од 10-12 минути.
Абутовиќ е доста борбен,но просечен играч.
Е сега десниот бек е енигма.Терзиќ е потенцијал,но како ќе се снајде со воклава минутажа на ова ниво е прашањето.Малце ми е сомнително што ХСВ го пушти туку така и тоа за сезона кога планира да се подмладува.Петриќ е добар и мене многу драг играч,ама 38 години се многу.Уште оваа сезона некако да се исцица тоа што го има во него.
Така да кај бековите се ќе зависи од Терзиќ и Растворцев како ќе се покажат.

Пикери и крила имаме доста и тоа добри играчи.

На голман останува да се доведе уште едно име,ако не е дојден овој црногорецов и таман сме.

Утре е првата прозивка колку што знам, така да ако има евентуален прес, тогаш.

то ест грешка, утре било вторник, во среда треба да е првиот тренинг, значи задутре.

Во Среда почнуваат со пдогтовките, првиот тренинг ќе им биде од 18 часот у Борис, а после тоа и прес ќе има и ќе бидат презентирани и играчите.

Se odrzal presot...ima na ekipa, ne mozam da postiram. Uglavnom ete ima oficijalna potvrda i od klubot deka se u potraga po golman i desen bek;) trening denes 18:00 u Boris

Жарко Марковиќ можно е да биди десен бек...
А Раде Мијатовиќ потпиша или уште не?

Da sea vidov za Zarko Markovic...i od Gepingen izjavile deka e mozno da dojde kaj nas. Mijatovic use ne e potpisan

Марковиќ е играчиште, но нели беше тој во конфликт со Кастратовиќ па затоа не играше за Црна Гора на еден од големиве собири кај што беа квалификувани? :cautious:

Kurle e toj, ne se zamara,za reprezentacija, ama,za dobra para odma ke se nacrta i ke zaboravi deka e u konflikt:) isto i za Kastratovic, ocajno mu treba bek od taa klasa, koj vo ovoj moment nema da go najde..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom