Supernatural

• Креатор на темата Креатор на темата adolfo
  • Време на започнување Време на започнување
1001692_428209397293408_486929604_n.jpg

Yes, yes you are! :love:
Сори Мац.

Ова ти се вика фан. Прво мислење и оп во темава! :pos:
Добредојде! :LOL:

Anne. ја очи си ископаф па еве да споделам тро со тебе и ти малку да си ги истераш од сликава..

996536_10151804757642323_1468752854_n.jpg

Уште сабајле Red John ми посака добро утро со сликава.
Не да се убави, најубави се! Со секоја година се поубави стануваат.
Додуше Џенсен е најубав, а Џаред е само убав! И има преубаво тело!
Okay, stop there :D

Ги имав зачекано на телевизија, неколку епизоди, пред некое време сметнав и изгледав две сезони со ред. Интересни приказни, но ептен тешко ми оди привикнувањето на главниве ликови. Реално некако ми се премногу симпатични и со бејби фејсис спрема улогите кои ги играат. Некои лишки, со поинакви сурати погруби некако повеќе ми влегуваат во атмосферата на серијата, најозбилно :)

Бргу легнуваат, поготово со хуморот на Дин..

Јас сум на почеток на 5та сезона, самошто пристигна Луцифер.

Io Sono Interista знаеш кој го толкува? Џејкоб од ЛОСТ. Мислев си подиграваат со мене.. :pos:

Ми текна на ова сега

...so I'll see you back in class, bright and early Monday morning!

Ми текна на ова сега

Ууууу, колку језив лик. Фантастична глума. Дефинитивно требало да е задржан за некоја long-term улога.

Инаку, im sucker for Castiel. Првпат за добар лик да навивам. Такоџе Руби ја сакав, иако беше очигледно.

Многу добро глуми, колку му се радував во Тру блад само :) Стварно штета што не остана подолго време...
А Кастиел е многу јак лик! Само кои муабети вади :pos: Не ми се бара по нет ништо од страв да не ти спојлнам нешто, ама многу ќе се смееш со него. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom