Supernatural

• Креатор на темата Креатор на темата adolfo
  • Време на започнување Време на започнување
Прснав. Ама во традиционална смисла на зборо. Јадев млеко со житарници нешто, и испрскав. :D
Имено, Џенсен (побогу му го знам вистинското име, а во серијата не o_O) го снимаа нешто со најтвижн камера, и даваат зелен кадар, прави малце дакфејс и прашува: So, do I look like Paris Hilton? И суптилна насмевка, for teh dirty, dirty writers.

:pos:

Прснав. Ама во традиционална смисла на зборо. Јадев млеко со житарници нешто, и испрскав. :D
Имено, Џенсен (побогу му го знам вистинското име, а во серијата не o_O) го снимаа нешто со најтвижн камера, и даваат зелен кадар, прави малце дакфејс и прашува: So, do I look like Paris Hilton? И суптилна насмевка, for teh dirty, dirty writers.

tek so sledi da gledas.....auuuuuuuuu

Пази само уште колку вакви моменти те чекаат. Има да враќаш и да пушташ сцени одново и да се смееш ко луд. Мене повише пати ми имаат влетано во соба зашто се смеам толку, а сум сама. :D

Него јас ради ова дојдов. :)

se ceka na gag reelot od 8ma sezona :)

It all started with this
tumblr_mnmjolUUWx1s0tm6vo2_250.gif

tumblr_mnmjolUUWx1s0tm6vo1_250.gif

tumblr_mnmjolUUWx1s0tm6vo3_250.gif

And ended like this :D
be68cc9c9f6bc0b7d37e220647a421ff.jpg

колку да ја вратам темава на прва страна. Лето, слободно време... може ќе заразам уште некој...

:pos::pos::pos:
My boobs.....колку се иам смеено:pos:

Ја изгледав прва сезона дечки, до следниот Јуни има да ве стигнам!

Прилично лоша беше сезоната ама интересна е на моменти, имам високи очекувања за понатаму, а Jeffrey Dean Morgan растура иначе.

А сега гледам дека само 13 епизоди го има.. пу јазк.

Ја изгледав прва сезона дечки, до следниот Јуни има да ве стигнам!

Прилично лоша беше сезоната ама интересна е на моменти, имам високи очекувања за понатаму, а Jeffrey Dean Morgan растура иначе.

А сега гледам дека само 13 епизоди го има.. пу јазк.

Слаба е прва, додека тргне се.
Од втора станува приказната интересна и се понатаму.
После имаш пауза на 6та сезона која е најглупава од сите и во која има повеќе смеење, отколку во некој сит-ком, а приказна нема ништо и за крај 7ма и 8ма да се пак колку-толку на ниво.

wot продолжи да ја гледаш. Јас ради Anne. ја изгледав првата целосно, мада мислењето не ми беше најдобро. После излагаат нови ликови и добра приказна. Ќе видиш и сам. :)

Не ја оставај, знам како ти е. И јас си ја исхејтав тука дека само браќата ги гледаме и дека епизодите идат шаблонски, ама си ги продолжив понатака само ради Џенсен. Додуше и Ајсбој ми велеше дека натаму прејака станува. И стварно... нови стални ликови се појавуваат, а и сам ќе видиш која приказна има до петта сезона, која моеше комотно и да им биде последна. :)

prvata sezona bese definitivno naj horor.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom