Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Инаку како игравме тика - така на Барса или ?

Тоа е и убавината во овој тим, што стигна со играчи до титула во Лигата на шампионите кои потекнуваат од Бундес лигата, а повеќемината се Германци.Баерн може преку ноќ да стане како Манчестер сити, ги има финансиските средства за тоа, ама не е тоа работата....а тоа дека Тијаго бил многу подобар од Крос, за тоа не сум баш сигурен, и двајцата се квалитетни играчи, а времето допрва ќе покаже кој ќе се покаже како подобар.

Фалабогу дека тоа е многу добро секој екипа се обидуваат тоа да го направа но ретко успеваа.

Муабетов ми беше дека Тиаго е подобар од Крос мозе малу претерав каде што реков дека е голема,Крос е играч светска класа но за да биде уште подобар требе малу да го умори гзот и да има срце,против Арсенал на емирати 60мин ке умреше нозете не го дрзеа ако нетрча тој што ги има 22год... кој ке трча Рибери исто така немозем да му простам во финалето против Челзи што не го шутна пеналот

Но да почекамо уште малу си знае и самиот дека мозе да грее клупа

Ne ne . :D

Si igraa na istiot nacin,no normalno Pep uklopi malku pobrza dinamika i pasovi.Toa e dobro.

Jupp lani bese fantasticen,edinstveno prekinite i navremeneti zameni mu bea uber losi.Se nadevam Pep ke gi podobri ovie aspekti od igrata i nov triple se ocekuva. :D

Dortmund se ispostrale.Nekako kako namerno mi izgleda,nesto pocnaa da se bunat deka mnogu mecevi ke igrale so Bayern,se plasat ociglednk. :D

Не не мислам немаше некоа разлика од таа игра што ја игравме прошлата сезона само што сега се играше нешто побрза игра нешто слично ка Дортмунд

Не не мислам немаше некоа разлика од таа игра што ја игравме прошлата сезона само што сега се играше нешто побрза игра нешто слично ка Дортмунд

Сега и читам коментари и од други форуми, играта од минатата сезона плус подобрена. И тоа без неколку првотимци. Сите пишуваат дека не му одговара на Рибери позицијата позади напаѓач.

Сите пишуваат дека не му одговара на Рибери позицијата позади напаѓач.

Супер изиграа сите новава позициа на Рибери е топ човекот има 30год немозе да се врака назат да помогне сигурно на таа позициа ке игра Готсе или па мозе да го врати Пеп Рибери а Готсе да игра на позициава што играше Рибери нешто слично...
Ако игра Пеп 4-1-4-1
...Манчо...
...Готсе<>Рибери...Крос/Тиаго...Милер/Робен

Одма се вклопи Тиаго во тимот, а вториот гол :cuc:.

Знаеш дека сме јаки коа фанови на другите екипи ни ги гледаат пријателските утакмици. :pos::pos:

Ја сеа ќе си пуштам хајлајтс. :)

Знаеш дека сме јаки коа фанови на другите екипи ни ги гледаат пријателските утакмици. :pos::pos:

Ја сеа ќе си пуштам хајлајтс. :)

Не ги масирај па сеа и ти... од инает ќе престанат да гледаат. :icon_mrgr: Башка како што и сам метафорично рече: "Добар фудбал вреди да се гледа, независно кој игра и за кого навиваш."

Леле вториот гол :drk:

А кој ја даде долгата топка на Рибери видовте?

Јас го изгледав само првото, и играа фантастично. Баш ко што пишавте погоре, ланската игра ама надградена и проширена. :D
И Рибери топ беше, секаде го имаше.

(y)(y)

Моментот кога навивач на Манчестер го гледа видеото.

tumblr_mlczd0u1Cb1r3wac6o1_500.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom