Све тоа ок...Али се дур некако не станеш дел од нивниот круг, имаме проблем...пошо и да сакаат, нема како да те упознаат.
Едноставно, буквално немате шанси да се упознаете.
e so ova se soglasuvam,istoto i jas sakav da go kazam vo nekoj podocnezen post,ama me pretrka

da toa e problem,ama covek treba da znae sto i kade se naoga,ne mozes da lovis ajkuli na suvo,mora da otides dlaboko vo moreto,neli.a za toa treba da si pshovizicki spremen i da rizikuvas.
samo sto rabotata e vo toa,da ako nekoj decko e navistina jak,devojkite se tie sto gubat ako ne uspeat da vlezat vo negoviot krug,t.e. ako ne uspeat da go osvojat.
a i jas mislam deka jaka devojka e taa sto moze da s dozvoli da bide so toj sto saka,a ne so nekoj sto ke ja gledaat,zatoa sto to ne ja pravi nea jaka,tuku bas naprotiv.
na pr,edna Paris Hilton bez razlika so kogo i da ja vidat,ke pisuvaat za nea,ZA NEA neli,zatoa sto e jaka,slavna,bogata i sl.i ne i e potreben nekoj pokraj kogo ke ja prepoznaat i nea,nea ja prepoznavaat sekogas i so sekogo.
sakam da kazam deka ako nekoja devojka e so mene za da bide popularna,ona ne e jaka,jas sum jakiot.ednostavno bez mene ona e nikoj i nisto,a jas i bez nea sum jak(hipoteticki kazano),neli?