Како до најјаките девојки?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
pred se terminot NAJJAKITE DEVOJKI e relativna rabota,najbitno e da vidis sto nekoja devojka misli za sebe ,a ne sto ti mislis za nea.a i kako rekle starite KLIN SO KLIN SE IZBIVA.

Ќе "играм" на нивно ниво арогантни се и јас ќе бидам арогантен, ќе бидат фини и јас ќе бидам фин. Толку едноставно.

до најјаките девојки? пари и добро ауто:smir:

А може некој да ми даде целосно објаснување што е тоа најјака девојка и како ги класифицирате истите, и што се треба да поседува истата ???
Ама една дефиниција..

до најјаките девојки? пари и добро ауто:smir:

Донекаде точно е ова горе. Можеби тој што нема мн пари и нема опасна кола е 10000 пати подобар од тој со некој двосед и со џеб до колена,ама тоа ти е...Едино ако девојката знае да ги цени вистинските вредности на еден тип(а такви се многу ретки) ќе има некоја шанса,ама пак многу е тешко тоа.Меѓутоа нема потреба од разочарувања,сепак има паметни а убави девојки на кои не им значи тоа да имаш опасна кола и мн пари.

Точно е ова горе. Можеби тој што нема мн пари и нема опасна кола е 10000 пати подобар од тој со некој двосед и со џеб до колена,ама тоа ти е...Едино ако девојката знае да ги цени вистинските вредности на еден тип(а такви се многу ретки) ќе има некоја шанса,ама пак многу е тешко тоа.Меѓутоа нема потреба од разочарувања,сепак има паметни а убави девојки на кои не им значи тоа да имаш опасна кола и мн пари.

друзе такви зенски нема више :nesum:

друзе такви зенски нема више :nesum:

Има има верувај дека има.А вака да ве прашам јас.Вие сте и се пуштиле на некоја од тие "јаките" девојки па да знаете дали ќе ги фатите,или онака само си полемизирате на темава дека нема шанси никој да ги фати?

nice_lady_body_builder_ugly_woman_funny_picture_funfry_resize.JPG
До ваквите најјаки не ни сакам да дојдам....

А бек ту топик , како може да има најјаки девојки кога секој има свој вкус ?
Тие мене што ми се допаѓаат и јас што ги сметам за „најјаки“ ,најзгодни ,најсекси можеби не се за сите :toe:

А може некој да ми даде целосно објаснување што е тоа најјака девојка и како ги класифицирате истите, и што се треба да поседува истата ???
Ама една дефиниција..
Најаките - најатрактивните девојки со многу цврст карактер. Ти си јака? :)

zasto tolku gi potcenuvate maskite?ispaga deka ubavite zenskite sekogas go imaat glavniot zbor.pa ne bi rekol deka e bas taka.

Не треба пари...памет треба...освен ако не ви се оди до Бугарија или Струмица...ни пари ни памет ви требат тогаш,само к**.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom