Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Пишав уште еден пост потоа, кажи ако не ти е јасно :)
--- надополнето: 12 јули 2013 во 10:10 ---
Having in mind the large number of Muslim players in the Premier League, the official champagne which served as a Sky Sports Man of the Match award will be switched to a small hand size trophy to commemorate the player's performance.

Има ли уште нешто што им смета на фудбалерите од ПЛ од исламска вероисповед? Што е наредно, ПЛ од септември да почнува....

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Пишав уште еден пост потоа, кажи ако не ти е јасно :)
--- надополнето: 12 јули 2013 во 10:10 ---
Having in mind the large number of Muslim players in the Premier League, the official champagne which served as a Sky Sports Man of the Match award will be switched to a small hand size trophy to commemorate the player's performance.

Има ли уште нешто што им смета на фудбалерите од ПЛ од исламска вероисповед? Што е наредно, ПЛ од септември да почнува....
Ако противникот на Ман.Сити има играчи од муслиманска вероисповед Хесус Навас нема да смее да игра на тој натпревар освен ако не се преимени во Алах Навас.

Член од
25 март 2012
Мислења
508
Поени од реакции
130
Muntari so preddogovor so MAN. Utd.licnite uslovi dogovoreni,ostanuvaat mali detali okolu bonusite za Milan,Utd ke plati okolu 6-7mil€..ps.dobar igrac ke zemete,srecno

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Muntari so preddogovor so MAN. Utd.licnite uslovi dogovoreni,ostanuvaat mali detali okolu bonusite za Milan,Utd ke plati okolu 6-7mil€..ps.dobar igrac ke zemete,srecno

Фала, фала... Гледам и утре претставен ќе биде заедно со Тиаго :pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Фала, фала... Гледам и утре претставен ќе биде заедно со Тиаго :pos:
Чек не навиваш за Рома ти? Или Рома и Јун. ?

Ова од прва рака информација изгледа а ?

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997

Ова од прва рака информација изгледа а ?
Навивам за Рома да, најомилен клуб ми се и најмногу ги сакам... Ама уште од мал си имам симпатии и кон Манчестер им ги гледам сите натпревари за кој сум во можност секако, читам информации и ПЕС многу често си играм со нив, уште на сони 1 со Форлан и Ван Нистелрој напаѓачи :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
па ефтино да не ги дадоа Милнер, Бери, Јанг, Даунинг? :D Се знае дека ограбуваат, што ве чуди тоа. А и има потенцијал дечкото, во топ 3 млади играчи беше лани.
Даунинг си вреди.....еври лест пени.
--- надополнето: 12 јули 2013 во 13:09 ---

hehe

ti go jebes zoso naviva za dva kluba on te jebe zoso si plasticen i navivas od 2003 god

ok ;)
--- надополнето: 12 јули 2013 во 13:10 ---
Навивам за Рома да, најомилен клуб ми се и најмногу ги сакам... Ама уште од мал си имам симпатии и кон Манчестер им ги гледам сите натпревари за кој сум во можност секако, читам информации и ПЕС многу често си играм со нив, уште на сони 1 со Форлан и Ван Нистелрој напаѓачи :D

Од постоењето на Википедија кажување играч што играл за клубот пред одреден период не се зема за релевантен за доказ дека си ги играл на пес, симпатишел, прател и слично.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

hehe

ti go jebes zoso naviva za dva kluba on te jebe zoso si plasticen i navivas od 2003 god

ok ;)
Јанг оправдува се до дваеста дропка од пенито, овој за пени ми збори :icon_lol:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

hehe

ok ;)
Не го јебам го прашувам, он сам си се заебал што одбрал дебилни екипи :icon_mrgr:
--- надополнето: 12 јули 2013 во 13:13 ---
Од постоењето на Википедија кажување играч што играл за клубот пред одреден период не се зема за релевантен за доказ дека си ги играл на пес, симпатишел, прател и слично.
Идејава и порано ми текнала ама еве ме потсети. ФИФА и ПЕС секоја година скоро и да нема што ново да прикажат, скоро секоја игра е копија на претходната. Што не им текне да направат нов game mode во кој што можеш да играш против пр.
Јунајтед 1999/2000, Реал 2003/2004 итн. и од кога ќе ги победиш ќе можеш да ги користиш во играта.
Тотално оф-топик ама ептен добра идеја.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Јанг оправдува се до дваеста дропка од пенито, овој за пени ми збори :icon_lol:

Левата на Даунинг повеќе од десната на Јанг....или не :D
--- надополнето: 12 јули 2013 во 13:17 ---
Идејава и порано ми текнала ама еве ме потсети. ФИФА и ПЕС секоја година скоро и да нема што ново да прикажат, скоро секоја игра е копија на претходната. Што не им текне да направат нов game mode во кој што можеш да играш против пр.
Јунајтед 1999/2000, Реал 2003/2004 итн. и од кога ќе ги победиш ќе можеш да ги користиш во играта.
Тотално оф-топик ама ептен добра идеја.

Штета што за Челзи максимумот ќе биде 2003та. Пред тоа ни на нет нема податоци за играчите и клубот.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

Штета што за Челзи максимумот ќе биде 2003та. Пред тоа ни на нет нема податоци за играчите и клубот.
Е па супер ќе биде ова за ние што навиваме за клубот од Мај 2012 ќе може да се запознаеме со историјата на клубот.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Пред тоа има само за Челзи Буш.

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Peja989
Од вакви како тебе цитрони ми стануваат... Имам и слика во пц дома на околу 10 годишна возраст сликан во мојата соба пред голем пешкир од Манчестер, кој што сеуште го чувам... Жално е што луѓето мислат дека јадењето гомна го хранат мозокот и не прават попаметни...
dragonsky
Тоа не е одбирање на клуб, туку засакување... Прв дрес што ми го купија на 5 години беше од Тоти, односно Рома... Па така уште од најмала возраст (мада тогаш и не сум разбирал многу многу фудбал иако сум гледал покрај брат ми и татко ми си ги сакав Рома), па така исто и денес си ја сакам и си навивам за Рома, а Тоти ми е омилен играч...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Пред тоа има само за Челзи Буш.
клинтон*
клинтон*
клинтон*
клинтон*
клинтон*
:icon_mrgr:
--- надополнето: 12 јули 2013 во 13:25 ---
Peja989
Од вакви како тебе цитрони ми стануваат... Имам и слика во пц дома на околу 10 годишна возраст сликан во мојата соба пред голем пешкир од Манчестер, кој што сеуште го чувам... Жално е што луѓето мислат дека јадењето гомна го хранат мозокот и не прават попаметни...
dragonsky
Тоа не е одбирање на клуб, туку засакување... Прв дрес што ми го купија на 5 години беше од Тоти, односно Рома... Па така уште од најмала возраст (мада тогаш и не сум разбирал многу многу фудбал иако сум гледал покрај брат ми и татко ми си ги сакав Рома), па така исто и денес си ја сакам и си навивам за Рома, а Тоти ми е омилен играч...
Чилекс, се зезавме :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom