Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
Саутемптон и лани имаа добро тимпче и играа преубав фудбал, па со оглед на тоа што летово инвестират во супер фудбалери, наредната сезона очекувам да бидат прав хит во ПЛ.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Саутемптон и лани имаа добро тимпче и играа преубав фудбал, па со оглед на тоа што летово инвестират во супер фудбалери, наредната сезона очекувам да бидат прав хит во ПЛ.
Колку луѓе го кажаа ова лани за КПР... :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
Колку луѓе го кажаа ова лани за КПР... :D
Мислам дека не се ни одблиску исти. КПР смени цел тим, а и сезоната пред минатата се спасија во последно коло. Овие пополнуваат дупки. Ламберт, иако е стар мислам дека може уште 2 сезони да изигра, Џеј Родригез, го имаат тој младиот Мајука, Гастон, Лалана, Дејвис, Морган Шнајдерлин кој е ептен интересен фудбалер и имаше одлична статистика минатата сезона, Корк, Клајн, Боруч на голот, Хојфелд може ќе престане со автоголовите... :D Еве сега Ловрен и Ванјама, навистина добро склопено тимче.

Само дресовите им се ептен грди. (n)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Значи ми ги читаш мислите (y). За Џакерини најмалку ми е грижа верувај ми. Но, ајде што да правам кога имаш способност да интерпретираш јас што сакам да кажам. Браво за тоа.

Ilumious

Јас не ти ја сфаќам поентата на постот воопшто. Можело и на Интер да му се погоди да игра со Јуве, Милан, Фиорентина, Рома, Удинезе, Палермо, Наполи, Сампдорија и тако даље... И за да ги победи тие екипи тогаш, верувај Интер требаше исто така да вложи огромен напор. Всушност 4 дена пред да игра со Барса дома, Интер играше со Јуве и победи 2-0, а потоа ја победи и Барса 3-1. Во тој момент на табелата на Сериа А Интер беше втор и ако не победеше, јок триплете. Тогаш Јуве беше не тоа што е денес, но Интер се намачи до 75та мин. со индивидуално неверојатниот гол на Маикон да победи. Затоа не доловувам баш што сакаш да кажеш...
Знаев дека нема да ме сфатите ко што треба ама ај :))

Ни Челзи не играа тогаш со Евертон измеѓу, Манчестер Јунајтед играа со Евертон измеѓу дуелите со Милан. Фантомот карикираше со екипите. Сакаше да каже дека се прави еден Виган или ајде сега Кристал Палас да речеме да може да победи без проблем екипа од топ четири екипите. Сакаш да кажеш дека Пескара откина бодови на Јувентус и Милан и Наполи сезонава или откинуваат често?

Тоа е муабетот. Компетитивност разбирам како што рече драгонскај, се тоа е во ред, да има 5-6 екипи што се одвојуваат ама не може бе 20/20 екипи да се јадат меѓусебе. Па видовте и лани и сезонава дека во распон од 9 бода имаше 13 екипи од долниот дел на табелата. Но за ексклузивност и пари вртење и гз ќе дадат, јасно ми е.

п. с Сотон се паметни со финансиите, три промоции за три години, тоа е таа ефективна работа.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.243
Поени од реакции
18.447
Знаев дека нема да ме сфатите ко што треба ама ај :))

Ни Челзи не играа тогаш со Евертон измеѓу, Манчестер Јунајтед играа со Евертон измеѓу дуелите со Милан. Фантомот карикираше со екипите. Сакаше да каже дека се прави еден Виган или ајде сега Кристал Палас да речеме да може да победи без проблем екипа од топ четири екипите. Сакаш да кажеш дека Пескара откина бодови на Јувентус и Милан и Наполи сезонава или откинуваат често?

Тоа е муабетот. Компетитивност разбирам како што рече драгонскај, се тоа е во ред, да има 5-6 екипи што се одвојуваат ама не може бе 20/20 екипи да се јадат меѓусебе. Па видовте и лани и сезонава дека во распон од 9 бода имаше 13 екипи од долниот дел на табелата. Но за ексклузивност и пари вртење и гз ќе дадат, јасно ми е.

п. с Сотон се паметни со финансиите, три промоции за три години, тоа е таа ефективна работа.

Сега ми е јасно што сакаш да кажеш. Сепак не се согласувам дека може да се направи или да се дојде до тоа ниво, односно до таа изедначеност.

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.887
Aston Villa have put a £30m price tag on Christian Benteke. (Source: Express)
Чим се Челзи и Тотенхем заинтересирани мора ваква да е цифрата. Не е Вила блесава. Иако, за разлика од други играчи Бентеке бар ќе вреди за тие пари. (y)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Чим се Челзи и Тотенхем заинтересирани мора ваква да е цифрата. Не е Вила блесава. Иако, за разлика од други играчи Бентеке бар ќе вреди за тие пари. (y)
Бентеке не вреди 30 милиони фунти...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
истиов овој ќе се подмоча од среќа ако носителот на наводна тоалетна хартија дојде во неговиот тим. Чив тим и да поддржува.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.920
Поени од реакции
67.614

Уште кога Бентеке доставил трансфер барање, да биде продаден, беше одредена таа сума...
Премногу, според мене...

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Уште кога Бентеке доставил трансфер барање, да биде продаден, беше одредена таа сума...
Премногу, според мене...
И онака ќе ја спуштат цената, ова ти е исто како од кај ѓупци да купуваш роба, пример ќе ти речи 450 денари, ама ти ќе му го земиш производот за 50....:D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
па ефтино да не ги дадоа Милнер, Бери, Јанг, Даунинг? :D Се знае дека ограбуваат, што ве чуди тоа. А и има потенцијал дечкото, во топ 3 млади играчи беше лани.

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.887
Бентеке не вреди 30 милиони фунти...
Муабетот ми беше дека за денешниов трансфер маркет и ако се прави споредба со бразилциве кои се земаат по толку пари и слични на нив и тоа како вреди. Инаку, нормално дека се премногу пари. Али јебига, до тоа ниво е дојдено.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom