На почетокот на кариерата секогаш се прават грешки.
Дојди сега да видиш дали не објаснувам подобро од претходно,си запнал еднаш си ме видел,кога бев аматер и сеуште сум но со повеќе искуство и темава не треба да биде за мене.
Темава е за максимално повторување,ако знаеш нешто за темава продолжи ако не модераторот да избрише оф топици.
Имате прашање за максимално повторување слободно.
Ти сеуште правиш грешки и на луѓето им даваш погрешни информации тврдејќи дека се точни. Правиш правописни грешки и грешки во превод кои не ги приметуваш и ако ти се посочи велиш не е битно ќе се поправам ама некој што те чита и ти поверува може да има штета.
На сите ни солиш памет дека си најдобар, настручен, нај нај нај, умрела циганката што те фалела?
Има милион клубови во Скопје и фитнес тренери ама ти си единствен што ми западнал во очи со претерано агресивна реклама а со минимум квалитет и резултати. Никој не ми солел памет дека не сум стручен ниту јас некому ќе му зборам, сите се респектираме едни со други. Немаш клуб, не си потврден како тренер ама си најдобар и сѐ знаеш, оксиморон.
Еднаш велиш имаш 3 клиенти, па 10, па 5, контрадикторни ти се бројките и наместо самиот да се фалиш колку си добар остави еднаш другите да те пофалат.
Воздржи се да ги подучуваш луѓето кои имаат 20 пати поголеми искуство од тебе посебно кога не си прашан за совет, нешто што редовно го правиш.
Ова најдобронамерно, највеќе е во твој интерес да се корегираш за споменатото.