The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тежок есрејп ни мава Ноле ( алудирам на неговите фанови ) ...
мамето негово, живот по незнам кој пат ми крати, сеа уште да изгуби и незнам дал до крајов на годинава ќе глеам тенис пак, its too much for me ...

3b2c32967aadb72c823fd924c87b5ddd_889_1333991638_13_2944_1333991638.jpg

Delpo sea go vadi eden poslab servis gem na Novak, a pritoa treba da servira mnogu dobro i da ne dozvoli brejk. Ke bide mnogu tesko no ne i nevozmozno.

Не ми се верува еј :confused:

Ама џабе нема душа Делпо за 5ти сет готов е хихихи:rolleyes:

Видете го првиот сервис на Дел По ...
Но не, ни тоа не е доволно.
--- надополнето: 5 јули 2013 во 18:26 ---
Delpo sea go vadi eden poslab servis gem na Novak, a pritoa treba da servira mnogu dobro i da ne dozvoli brejk. Ke bide mnogu tesko no ne i nevozmozno.
Абе види му го сервисот, до крај сите први сервиси ќе ги погоди, зашто ги сервира ко Ерани, малку полошо, не беше ваљда тоа случајно сега, во четвртиот гејм.
Побара и пак помош медицинска, мала, за рамото, а може и апчињата почнале да делуваат апла ... if you know what I mean.

Видете го првиот сервис на Дел По ...
Но не, ни тоа не е доволно.
--- надополнето: 5 јули 2013 во 18:26 ---

Абе види му го сервисот, до крај сите први сервиси ќе ги погоди, зашто ги сервира ко Ерани, малку полошо, не беше ваљда тоа случајно сега, во четвртиот гејм.
Побара и пак помош медицинска, мала, за рамото, а може и апчињата почнале да делуваат апла ... if you know what I mean.

Se plasam deka ova bese edinstvenata sansa za Delpo vo ovoj set, mnogu loso sto ne ja iskoristi, ali i nemase nekoja pregolema sansa, Novak pogodi prv servis i imase otvorena paralela posle toa. Samo na snaga ke go dobie ova Novak, na nisto drugo, Delpo u globala bolje go izigra mecov i pred se po maski.

Признава Новак дека е глупав (ако го слушнавте).:гик:

Му даде бонус две поенчиња.

Onie Srbine se najglupa nacija na celiot svet zimi majka. Sega se stavam po forumive i citam i ne mozam da veruvam. 95% tvrdat deka Delpo e folirant i lazgo i zatoa mecov otisol u 5 seta, namesto da stavat prst na glavata i da se zaprasaat zosto e toa taka, zosto Novak odigra kako zena vo taj brejkot vo cetvrtiot set koga imase dve mec topki...

се ми иде дека ќе иде сетов над 10-10 :D

Onie Srbine se najglupa nacija na celiot svet zimi majka. Sega se stavam po forumive i citam i ne mozam da veruvam. 95% tvrdat deka Delpo e folirant i lazgo i zatoa mecov otisol u 5 seta, namesto da stavat prst na glavata i da se zaprasaat zosto e toa taka, zosto Novak odigra kako zena vo taj brejkot vo cetvrtiot set koga imase dve mec topki...
Се наоѓат и меѓу нив некој паметен, ама ретки се таквите. Има еден босанец цело време контра им оди:icon_lol:

Јас мислам дека толку беше од ДелПо, сеа си го зема гејмов Ноле.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom