The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ah Delpo Delpo, na 15-30 spor vtor servis go zakuca u dnoto na mrezata. Ne ja iskoristi i malata sansa sto mu bese pruzena.

Се наоѓат и меѓу нив некој паметен, ама ретки се таквите. Има еден босанец цело време контра им оди:icon_lol:

ak prajte moabet za na sportklub.. toj emir dzelilovic bosanecot e najak :D
eh delpo,delpo sam ne si svesen so propusti, kako i da e nemat sansi Nole protiv Murray vo finale

Нека се множат ваквите мечови. Честитки за навивачите на Новакот :D

И Џокович во ФИНАЛЕ :D . Уф каков интересен меч . Ајде уште Мареј да влезе во финале и да гледаме во недела интересен меч исто како денешниов . :D

Еден од најдобрите во Вимблдон:cuc::cuc:

Одличен тенис, нек си јебе матер.
Уопште не ми е криво по потрошив олку време на гледање тенис :icon_lol:

aaaaaaeeeeeeeeeeeeeeeehahahahahahhahahahah со кој удар ја реализираше меч топката аиииииииииииииииииииииии
тоа е тоа тролање смрдено никакво, Новак Тролович

абе носи се у три лепе, у три лепе, среден прст за тебе и за последниов поен со скапаната бекхенд паралела, мамицата у пичка да и ја еам на истата.

Браво за Дел По, јак, браво, hero of the tournament, у пакет со Јанович, голема штета за него, можеше денес и до триумф, конечно за финале на трева.

Сигурно во најдобрите мечеви во историјата, значи како што кажа коментаторов на Спорт Клуб привилегија на сите кои го гледаа, спортски е да му се честита на Ноле, покажува стабилност долго време наназад. А, имаме нешто да кажам, од денеска имам еден нов идол не само во спортот туку во животот, тоа е Хуан Мартин Дел Потро, вистинскиот маж и голем играч, штета што самата конструкција на телото е склона на повреди, ГОЛЕЕЕМ ИГРАЧ!!!!ИГРАЧИШТЕ!!!

Интересно е што најјаките мечеви на гренд слемите во последно време, антологиски, да го цитирам коментаторот, ги игра Џокович со некој друг, било дали е тоа Надал, Мареј, Федерер или еве сега Дел Потро. Сосема заслужено финале, брао.

Eheee а Новак да искористеше една од четирите брејк шанси при 3-2 од вториот сет, можда до сеа и Мареј ќе беше завршен.

Сеа сакам Мареј 3-0 да тепа, па демек Новак изморен и да даат предност кладилниците за Мареј во недела, па да одиме all in.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom