Зашто нели Мобимак беше мобилен оператор кој исклучиво беше насочен кон македонците.mobimak
Албафон знае ли дека нивнито племе во Македонија не плаќа сметки?
Сакаат уште првиот квартал да банкротираат.
Не кажувај вицови, те молам.Ќе плаќаме ќе плаќаме,знаеме што правиме,не се секирај ти
хахахха барем си искрен за јадење гомна тоа ми се свиѓа.Пати си колку сакаш.....цркни од мака.Тука сум си и колку сакам гомна ќе си јадам.....а ти мене можеш само да ми го *******.
Гледај....ја си јадам гомна и фала богу што ја имаме демократијата и го имам тоа право.Дали тебе ти се свиѓало тоа или не.Јадам гомна и по форуми,јадам и во живо....и воопшто не ми ни паѓа на памет и на некој друг да му го ускратам тоа право.хахахха барем си искрен за јадење гомна тоа ми се свиѓа.
Не можам да ти судам ниту на било кој.Немам ниту омраза ниту пак награда но мислам крајно време е да погледнеш длабоко во себе и да се пронајдеш и да ја осудиш лагата во која живееш.
нит се заканувам нит имам намера ама типови како тебе ми одат на живци знам дека ништо незнамГледај....ја си јадам гомна и фала богу што ја имаме демократијата и го имам тоа право.Дали тебе ти се свиѓало тоа или не.Јадам гомна и по форуми,јадам и во живо....и воопшто не ми ни паѓа на памет и на некој друг да му го ускратам тоа право.
Јас ти ја кажав состојбата во која се наоѓа сега Македонија,која ни малку не ми се допаѓа.Верувај и јас би сакал да го нема Албафон,Македонците да си ја имаат власта и мнозинството во Кичево и Струга,сакам и поголем наталитет,па и Македонија да си биде држава на Македонците.
За жал како стојат работите тоа тешко ќе иде....Македонците имаат правено доста грешки во чекори до сега и за многу решенија на проблемот сега е касно.
Така да не си ја троши енергијата да се расправаш,да вреѓаш или да се закануваш на мене по форуми....верувај,јас сум ти најмал проблем.
ima bukva h vo albanskiot jazik, ako na toa celis.1. #Албафон фемили пакет, зборувајте опуштено со 20 броеви од вашето најблиско семејство.
2.Само во #Албафон ексклузивно најновиот модел на АТЕЦЕ ОНЕ ...
3. Ексклузивно само во #Албафон телефони од најновата серија од кои е исфрлена буквата х или h ....
1. #Албафон фемили пакет, зборувајте опуштено со 20 броеви од вашето најблиско семејство.
2.Само во #Албафон ексклузивно најновиот модел на АТЕЦЕ ОНЕ ...
3. Ексклузивно само во #Албафон телефони од најновата серија од кои е исфрлена буквата х или h ....
е па ајде кажи на глас “хоштаплер во хелихоптер“ima bukva h vo albanskiot jazik, ako na toa celis.