Albafone - Нов мобилен оператор само за македонските албанци во Македонија

Статус
Затворена за нови мислења.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Албафон знае ли дека нивнито племе во Македонија не плаќа сметки?
Сакаат уште првиот квартал да банкротираат.

Ќе плаќаме ќе плаќаме,знаеме што правиме,не се секирај ти :)

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Нема да биде воопшто на Македонски операторов, барем ќе им се изнацпујам секогаш кога ќе ми текне и така не разбираат, нели? :)

chipicaoo

unknown
Член од
11 септември 2011
Мислења
763
Поени од реакции
873
Пати си колку сакаш.....цркни од мака.Тука сум си и колку сакам гомна ќе си јадам.....а ти мене можеш само да ми го *******.

:cool:

хахахха барем си искрен за јадење гомна тоа ми се свиѓа.
Не можам да ти судам ниту на било кој.Немам ниту омраза ниту пак награда но мислам крајно време е да погледнеш длабоко во себе и да се пронајдеш и да ја осудиш лагата во која живееш.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
хахахха барем си искрен за јадење гомна тоа ми се свиѓа.
Не можам да ти судам ниту на било кој.Немам ниту омраза ниту пак награда но мислам крајно време е да погледнеш длабоко во себе и да се пронајдеш и да ја осудиш лагата во која живееш.
Гледај....ја си јадам гомна и фала богу што ја имаме демократијата и го имам тоа право.Дали тебе ти се свиѓало тоа или не.Јадам гомна и по форуми,јадам и во живо....и воопшто не ми ни паѓа на памет и на некој друг да му го ускратам тоа право.
Јас ти ја кажав состојбата во која се наоѓа сега Македонија,која ни малку не ми се допаѓа.Верувај и јас би сакал да го нема Албафон,Македонците да си ја имаат власта и мнозинството во Кичево и Струга,сакам и поголем наталитет,па и Македонија да си биде држава на Македонците.
За жал како стојат работите тоа тешко ќе иде....Македонците имаат правено доста грешки во чекори до сега и за многу решенија на проблемот сега е касно.

Така да не си ја троши енергијата да се расправаш,да вреѓаш или да се закануваш на мене по форуми....верувај,јас сум ти најмал проблем.

chipicaoo

unknown
Член од
11 септември 2011
Мислења
763
Поени од реакции
873
Гледај....ја си јадам гомна и фала богу што ја имаме демократијата и го имам тоа право.Дали тебе ти се свиѓало тоа или не.Јадам гомна и по форуми,јадам и во живо....и воопшто не ми ни паѓа на памет и на некој друг да му го ускратам тоа право.
Јас ти ја кажав состојбата во која се наоѓа сега Македонија,која ни малку не ми се допаѓа.Верувај и јас би сакал да го нема Албафон,Македонците да си ја имаат власта и мнозинството во Кичево и Струга,сакам и поголем наталитет,па и Македонија да си биде држава на Македонците.
За жал како стојат работите тоа тешко ќе иде....Македонците имаат правено доста грешки во чекори до сега и за многу решенија на проблемот сега е касно.

Така да не си ја троши енергијата да се расправаш,да вреѓаш или да се закануваш на мене по форуми....верувај,јас сум ти најмал проблем.
нит се заканувам нит имам намера ама типови како тебе ми одат на живци знам дека ништо незнам

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Стварно човек да ви се изначуди на мозоците и на Албанците и на Македонски и на остало де бре до таму ли стигнаа работите оној забеганион да отвара мобилен оператор само наменет за албанците :facepalm: Поголема глупост нема. Друга работа овие албанчињава како мали дечиња се наложиле леле албански оператор и сега ќе се диват а пак Македонциве со пост трауми ќе ги напаѓаат нив и едните и другите сте какоа марионетки на луѓево кои имаат пари :) и после ќе сме имале банана држава е ај да не немаме покрај ваков народ не е ни чудо што имаме. А трета работа Вип,Т-Мобајл-Оне сите имаат оператор на три јазици Македонски - Албански - Англиски и сега бидејќи јас сум србин треба вујкоми да отвори оператор само за србите бидејќи србите се дискриминирани? абе ајде ... барјам и детски играчки само финтава е што ова со операториве нека го направат да ги видам во Германија ама таму ќутат како мравки а овде и 1 и другите се силат само на тастатура а место да гледате да го направите сопствениот живот поубави за луѓето околу вас ви е дробите се напаѓате до незнам до кога. :вонзем: Фала и чао и пријатни разговори на Албафон со тоа самите се издвојувате од многу работи. :)

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.707
Поени од реакции
21.219
1. #Албафон фемили пакет, зборувајте опуштено со 20 броеви од вашето најблиско семејство.
2.Само во #Албафон ексклузивно најновиот модел на АТЕЦЕ ОНЕ ...
3. Ексклузивно само во #Албафон телефони од најновата серија од кои е исфрлена буквата х или h ....

Член од
20 ноември 2012
Мислења
451
Поени од реакции
125
1. #Албафон фемили пакет, зборувајте опуштено со 20 броеви од вашето најблиско семејство.
3. Ексклузивно само во #Албафон телефони од најновата серија од кои е исфрлена буквата х или h ....
ima bukva h vo albanskiot jazik, ako na toa celis.

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
ima bukva h vo albanskiot jazik, ako na toa celis.
е па ајде кажи на глас “хоштаплер во хелихоптер“ :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom