The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Dobro be ovoj Berdych tolku li nema madinja be??? Pa 1353453 pat mu e ova vaka da usere set protiv nekoj od prvive cetvorica, osobeno protiv Nadal i Nole.

A i Ferer ne go razbiram, nisto ne menuva vo negovata igra, mesto da pocne da miksuva so drop shotovi i slajsovi toj celo vreme igra dolgi poeni. Ako prodolzi vaka Delpo da pogoduva ke izgubi Ferer.

Dobro be ovoj Berdych tolku li nema madinja be??? Pa 1353453 pat mu e ova vaka da usere set protiv nekoj od prvive cetvorica, osobeno protiv Nadal i Nole.

A i Ferer ne go razbiram, nisto ne menuva vo negovata igra, mesto da pocne da miksuva so drop shotovi i slajsovi toj celo vreme igra dolgi poeni. Ako prodolzi vaka Delpo da pogoduva ke izgubi Ferer.

Ништо не помага,ДелПо се "издрогира" јако:D .Скоро 90% освоени поени има на прв сервис.

Ништо не помага,ДелПо се "издрогира" јако:D .Скоро 90% освоени поени има на прв сервис.

Veruvaj pomaga. So ovaa ednodimenzionalnost na Ferer gledame samo melenje od strana na Delpo, a ako pocne da ja miksuva igrata, da mu vleguva pod koza na Delpo togas ke se smenat rabotite. Neka go projde dva tri pati na mreza ke vidis kako ke trgnat niz brzo rabotite za Delpo.

Што се случува бе со Новак??? Јас не го гледам овој меч, ево гледам на резултати уште брејк направи Бердих.

Брејк за Дел Потро.(y) И веќе 2-о во сетови е.

Veruvaj pomaga. So ovaa ednodimenzionalnost na Ferer gledame samo melenje od strana na Delpo, a ako pocne da ja miksuva igrata, da mu vleguva pod koza na Delpo togas ke se smenat rabotite. Neka go projde dva tri pati na mreza ke vidis kako ke trgnat niz brzo rabotite za Delpo.

Еве проба два пати дроп шот во овој гејм и два пати го посиса.Дел Потро делува дека е побрз од Ферер на овој натпревар.После таков лош пад вака да игра:eek::eek:
--- надополнето: 3 јули 2013 во 15:29 ---
Што се случува бе со Новак??? Јас не го гледам овој меч, ево гледам на резултати уште брејк направи Бердих.

Да игра напаѓачки сега ќе беше 2:0.Се глупира со таа дефанзивната игра без потреба.(n)

Ноле денес многу лош, премногу, али и таков каков што е го доби првиот сет а притоа Бердих немаше ни брејк шанса ако не се лажам, во вториов сет е status quo ситуација кај Ноле, не и кај Бердих и тоа резултира со оваа предност која ја има моментално, иако, со тоа што дозволи Бердих да го загуби првиот сет, значително си ги намали шансите за тирумф зашто прашање на време е кога Новак ќе се разигра а со тоа и ќе биде убер тежок залак за чехов.

еве дур пишуев и прв брејк направи Ноле, сеуште ништо не е загубено во вториов сет.

Abe on izigra drop shot so sila sto se vika, ne mislam na takov drop shot, ali djabe zboram koga Ferer ne e takov teniser, on si ja igra negovata igra i ne menuva mnogu mnogu.

Није прочитао збор Fair Play Бердих. Даваат снимка испадна во право бил чехот :) Чисто ќеиф за коментаторот ми се прави :)

Погледни ја статиската на Дел Потро.Само 10 поени има изгубено а добиено 43% од поените на ретрн.5 нефорсирани грешки.
Дел Потро да играше со Русевски ќе изгубеше повеќе поени.

Ноле што игра слабо игра,тука нема збор,а Делпо моментално го гази шпанчето и тоа повреден(y)

Затоа некои играчи нема никогаш да бидат шампиони. Да прокоцкаш 3-0 водство на своја грешка, не заслужуваш да останеш во мечот.

Није прочитао збор Fair Play Бердих. Даваат снимка испадна во право бил чехот :) Чисто ќеиф за коментаторот ми се прави :)

Znae da blada komentatorot koga e vo prasanje Novak ama za Berdych e vo pravo. Najgnasniot teniser na svetot, sto ima da se kara so sudijata vo situacijava? Napravi korekcija sudijata i zgresi, ok desava se, zatoa i postoi challenge za da se uveri vo tocnosta na odlukata. Mu vratija prv servis, ne znam sto povekje sakase.

Само јас го изиграв и верував во победа на Делпо од сите тука?? :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom