Windows 7

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
А виндовсот е сјебан поради тоа што сум го исклучил од струја додека снимал апдејти компојутерот или само ради исклучувањата од струја?

Убаво пишува овде:

... а кога прави надградба убаво пишува да не се исклучува компјутерот во тој момент :)

Кога правиш апдејт на оперативниот систем, не го гаси компјутерот. По едноставно објаснување, здравје. :)

И можеш сè да сјебеш ако го гасеш директно од струја.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Убаво пишува овде:

Кога правиш апдејт на оперативниот систем, не го гаси компјутерот. По едноставно објаснување, здравје. :)

a zosto da pravam apdejti voopsto? demek se potrebni i kje mi koristat?

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
П
Убаво пишува овде:

Ахам, фала брат.Ќе го преинсталирам и ќе знам за нареден пат, нема гасење од струја. Фала на сите:)

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Член од
30 мај 2008
Мислења
21
Поени од реакции
0
Zdravo,

neznam dali prasanjevo e veke postaveno na predhodnite stranici i zatoa ke go postavam povtorno. Sakam da napravam/ t.e imam veke napraveno system image na Windows 7 i sakam slikata da ja namestam na poveke, da receme 10 kompjuteri. Toa mi uspea nekako, ama mi vika deka windows-ot ne e aktiviran koga ke ja postavam slikata na nekoj drug kompjuter. Dali moze da mi dade nekoj korisen sovet kako da go sredam toa, da imam ista slika na poveke kompjuteri i se razbira da mi bide win7 aktiviran. Windows-ot e se razbira legalen.

A i me interesira sto bi mozel da bide problemot, za da nemoze Windows-ot sam da se aktivira odkoga ke ja stavam slikata na drug kompjuter

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
дај бе не го лажете да не става апдејти, за стабилност на системот се тие, иако ХП заостанува во тој сегмент спрема 7 и 8.

Нека става ама нека не зема работи на своја одговорност кога не знае.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Zdravo,

neznam dali prasanjevo e veke postaveno na predhodnite stranici i zatoa ke go postavam povtorno. Sakam da napravam/ t.e imam veke napraveno system image na Windows 7 i sakam slikata da ja namestam na poveke, da receme 10 kompjuteri. Toa mi uspea nekako, ama mi vika deka windows-ot ne e aktiviran koga ke ja postavam slikata na nekoj drug kompjuter. Dali moze da mi dade nekoj korisen sovet kako da go sredam toa, da imam ista slika na poveke kompjuteri i se razbira da mi bide win7 aktiviran. Windows-ot e se razbira legalen.

A i me interesira sto bi mozel da bide problemot, za da nemoze Windows-ot sam da se aktivira odkoga ke ja stavam slikata na drug kompjuter
Ако ти е легален Windowsot можеш само на еден компјутер да го користиш тој сериски клуч на други компјутери нормално дека ке ти бара активација

Член од
14 февруари 2013
Мислења
1.797
Поени од реакции
2.365
луѓе, седам на лаптопот дома на кој има пасворд и кој го стави брат ми, а јас не го знам.. Има ли начин да го дознаам пасвордот ?
--- надополнето: 3 јули 2013 во 11:08 ---
луѓе, седам на лаптопот дома на кој има пасворд и кој го стави брат ми, а јас не го знам.. Има ли начин да го дознаам пасвордот ?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
--- надополнето: 3 јули 2013 во 11:08 ---

Има, прашај го брат ти.

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
тоа и јас го знам, друг метод :)
Нема.
Можеш да го избришеш, па да му ставиш друг, после брат ти нека пишува на кајгана како може да го дознае пасвордот :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Можам да го истепам иако е поголем од мене али не е тој начинот :D
Кога ќе се логира глеј кои тастери ги типка, сконцентрирај се и ќе го декодираш зборот :icon_mrgr:

Член од
26 октомври 2012
Мислења
2.535
Поени од реакции
3.362
А за што ќе му се апдејти ?

Kajgana Shop

На врв Bottom