Божино
4815162342
Дел По е кај Новак. Исто како и Бердих, Хас, Томич, Ферер... По испаѓањето на Федерер и Надал, уствари за Мареј испадна тотално боза ситуацијата. Новак има потежок ждреб моментално.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Trojcava ke go dobijat Nole u nekoj drug univerzum.
Moze jedino set da mu otkinat.
A go gleam denes Berdih nesto se zalese na povreda, desnata raka ili ramo seedno, i ne bese bas najzadovolen od toa, moze vo ostatokov od turnirov toa da mu pretstavuva problem plus, loso ke e ako i on otkaze, ili da ne moze da go dava svojot maksimum pa samo dekor da e vo eventualniot duel so Nole, ja udiram na pretpostavka deka uber nezgoden ke e za Nole.
p.s. Del Po u koja '' granka '' e ? Onaa na Nole ili Marej ?

A sho drugo da zbori, one man show e rabotava, bez brejk shansa protivnikot, ne ni bese blisku do takvo nesto, bukvalno vo nitu eden moment, samo 2 poeni izgubeni na svoj servis, totalna dominacija, poise i Ferer i Dolgopolov gi spomnuva otkolku Chardy, koj denes e defakto vise i demoraliziran, radi reda igra posle prviot brejk u vtoriot set, i sam vide deka ednostavno ne postoi teoretska shansa seriozno da go zagrozi Nole.Stanuva dosaden komentatorov veke.Djokovic ova,Djokovic ona..Jebote vise mi skurci!
Stanuva dosaden komentatorov veke.Djokovic ova,Djokovic ona..Jebote vise mi skurci!
Језда Ноле игра страшно добро ама овој е невиден смешник.Знаеш дека на овој Вимболдон традициите се рушат.Fun fact: Хас и Ноле имаат 2 пати играно на трева, два пати победил Хас, од кои еднаш на Вимблдон 2009.

Ама сметам дека тоа нема да му помогне многу против Новак во три добиени сета.