Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакам да сменам нешто на точакот да ми биде побрз, ми рекоа да ги сменам предните запчаници, зашто 3тиот запчаник ми бил мал.Е сеа за мењање, дали има врска нешто со преносот на рамот и слично, нешто вакво начув и од тогаш му ја мислам..
Ако имаш слика пожелно би било да поставиш слика и да видиме што како е ситуацијата ...![]()
Бајкери еден совет ако може. Денес идам да возам велосипед до средно водно. Бидејќи одам првпат и немам баш најдобра кондиција на возење по угорнини, според вас во која брзина е најдобро да се стави точакот за да се поминат полесно јаките угорнини ? Мислам дали да користам послаби брзини за искачување, до десетта, или да го ставам ланецот на појаките преноси од 11 - та брзина па нагоре ?
Бајкери еден совет ако може. Денес идам да возам велосипед до средно водно. Бидејќи одам првпат и немам баш најдобра кондиција на возење по угорнини, според вас во која брзина е најдобро да се стави точакот за да се поминат полесно јаките угорнини ? Мислам дали да користам послаби брзини за искачување, до десетта, или да го ставам ланецот на појаките преноси од 11 - та брзина па нагоре ?