The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле Мареј и Бердих ги спореди, јаооо. Син аман бе, истото што го кажа за Новак дупло важи за Мареј. Федерер му е ноќна мора на Мареј, сега скоро сите коцки му се поклопени на Шкотот. Ако дојде до финале Мареј ќе падне крв за да го освои својот прв Вимблдон веруј, и тоа после 70 и кусур години. Според мене Мареј ќе биде благ фаворит во евентуалното финале помеѓу него и Новак ама да не прогнозираме ништо затоа што турниров е убиј Боже.

Ама Стефан во право е човекот, Бердих е во половина на Новак, Мареј е во другата половина. Нормално е повеќе да го плаши Бердих, а и според мене играта на Бердих не му одговара на Новак воопшто. Полесно може да се справи со пимплањето на Мареј.

Мада па си викам, што ќе го правиме муабетов. После ова овие два дена иди речи дека овој или оној е опасност, кога квалификанти и некои 1304040 на АТП излегуваат победници.

Љубителите на заговор би рекле дека the powers that are замешуваат прсти да certain британец без проблеми го крени пехарот? :D

Ама Стефан во право е човекот, Бердих е во половина на Новак, Мареј е во другата половина. Нормално е повеќе да го плаши Бердих, а и според мене играта на Бердих не му одговара на Новак воопшто. Полесно може да се справи со пимплањето на Мареј.

Мада па си викам, што ќе го правиме муабетов. После ова овие два дена иди речи дека овој или оној е опасност, кога квалификанти и некои 1304040 на АТП излегуваат победници.

Не е во право кога вели дека повеќе се плаши од Бердих отколку од Мареј. Бердих е играч без мадиња, извини на израз женско си али морав, а Мареј и те како е светлосни години пред Бердих.

Значи сега Вимблдон е ретардед, а кога Игор напиша дека за него турнирот е срање од кога испадна Надал - па натаму, тогаш со дрвја и камења фрлавте по него.

Most retarded Wimbledon i ever seen.:facepalm:

Зошто гледаш така на тоа? Настрана што не болат поразиве, баш ова е доказ за убавината на спортот. Од нигде никаде шок, заслужена победа со срце на терен. Жалосно е да ја занемариме победава на дечкиве што не шокираа. Заслужено си тепаа (мада Дарсис ме изнервира пошто се повлече).
--- надополнето: 26 јуни 2013 во 21:48 ---
Не е во право кога вели дека повеќе се плаши од Бердих отколку од Мареј. Бердих е играч без мадиња, извини на израз женско си али морав, а Мареј и те како е светлосни години пред Бердих.

Види за се за што се противеше на турниров излезе спротивно од она што го тврдеше. Да не излезе и за Бердих да си грешка? :icon_lol:

Значи сега Вимблдон е ретардед, а кога Игор напиша дека за него турнирот е срање од кога испадна Надал - па натаму, тогаш со дрвја и камења фрлавте по него.
Па да затоа што у тој момент беше само Надал,а сеа ги нема,Федерер,Азаренка,Шарапова,Иванович,Јанкович,мислим дека са доста.И далеку од тоа дека турниров,ќе биде срање,само затоа што отпаднале фаворити.

Љубителите на заговор би рекле дека the powers that are замешуваат прсти да certain британец без проблеми го крени пехарот? :D

Да бе стварно, на Мареј му дале патики со крампочиња ситни, да не се лизга...:D

Ставете се на местото на фанови на Новак, број 1 е, млад е, нема апсолутно никакви сериозни проблеми со повреди, лесен ждреб имаше, убер гладен е за нови успеси, му го нема Федекс на Вимболдон, еве и Надал не е тука, Мареј паузираше извесен период и сезонава не е нешто посебно, исто и Дел По, Бердих такоџе многу лоша сезона има али ете на чуден начин го победи Ноле во Рим ...
Вие со каков став би биле ? :D
Toa секако ништо не значи, мислам ... гледате денес што се деси, не можам со соодветни зборови да го опишам ова изненадување од денес така да оставам простор за изненадувања.

И не, воопшто не е лошо ако се разбие вака монотонија и некои нови фаци одат во доцните фази во Лондон, само нека не се повредуваат играчиве, тоа е лошо, а не ваквите изненадувања, само уште тенисерите ко Стаховски од денес ова да го искористуваа ко отскочна даска и све ќе беше супер. Дарцис гарант ради хенговер не играше денес, можно е да има тетоважа на лицето и да му фали заб.

Леле Мареј и Бердих ги спореди, јаооо. Син аман бе, истото што го кажа за Новак дупло важи за Мареј. Федерер му е ноќна мора на Мареј, сега скоро сите коцки му се поклопени на Шкотот. Ако дојде до финале Мареј ќе падне крв за да го освои својот прв Вимблдон веруј, и тоа после 70 и кусур години. Според мене Мареј ќе биде благ фаворит во евентуалното финале помеѓу него и Новак ама да не прогнозираме ништо затоа што турниров е убиј Боже.

Џабе ти прогнозираш....обратно ќе е.:ROFLMAO:
Озбилно сега и јас во евентуално финале му давам мала предност на Мареј, лани го изгуби ама пред себе го имаше Федерер кој играше како во најдобрите денови. Ако гледаме финале Мареј-Новак очекувам многу добар и неизвесен меч затоа што и давата се гладни за успех мада повеќе сакам да освои некој трет.

Ауу замислете Троицки во стилот на Иванишевич да освои Вимблдон. Абе јамката ако не си ја ставам во истиот тој момент...

Стакховски е се само кретен не. Човекот денес одржа лекција по играње тенис на трева, секоја му чест. Воопшто не е Росол тип на играч, баш напротив, он знае и те како да игра тенис. Кој прати тенис подолго време го памти многу убаво Стакховски, мислам топ 30 играч беше пред неколку години, само го изедоа повредите и затоа толку падна. Увек си играше солидно на Вимблдон. Да не ме сфатиш погрешно, не дека очекував Федерер да изгуби од него, ама Стакховски не е воопшто кретен. Секоја чест за него страшна партија изигра и тотално заслужено победи, нешто како Дарсис завчера.
Ќе му ја видиш големината во наредно коло, пази што сум рекол.

Дај Боже да сум грешка. :D
Абе утре и Новак ќе изгуби што ви е, а иначе Паире освојува :D. Али сеа стварно сакам да дојдат ликовите што јадеа бубрези за Надал дека не знаел да игра на трева да видам што ќе кажат за Федерер. Да не ме сфатите погрешно, не го мразам Федерер, ниту неговите фанови, туку сакам да кажам дека тоа што се изназбореа и изнахејтаа им паѓа во вода, затоа што ова е спорт и буквално се е можно во него. А башка што е тревната подлога и што голем број на изненадувања се можни.

Нејсе, идемо даље. Напред Делпо! (останатите се досадни)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom