Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку шо бев во можност да ја пратам Селта сезонава, и од то шо видов, можам мирно да речам... дечки добивме одличен играч!![]()
Одличен како Џо Ален или ?![]()
Аман бе, првин докторот шо е од средниот исток, сеа црнец масер. Расизам anyone?Не не, еве ти за на профилна
И доле пиши:
Силван Ричарсон, ГЕТ Д ФАК АУТ ОФ ЛИВЕРПУЛ, ужасен масеру!
Мм... не... таков впечаток си добил пошто играше место Лукас првите 3 месеци само пошто немаше кој друг а он беше најблиску до таа позиција. Коа се врати Лукас, Ален играше понапред и дефанзивните должности му беа многу понамалени и слободно идеше напред. Он е класичен deep-lying playmaker, само што првава сезона немаше голема самодоверба и малце се подизгуби во настапите, разбирливо пошто и он е млад играч донесен за висока сума и притисокот го праи своето. Тачно е дека не вреди 15 милиони, и тешко дека некогаш ќе вреди толку, али ипак не е толку катастрофален колку што го правите со мојот колега горе. Се надевам сезонава ќе не демантира ситеХендо е греота да се спореди со АленАлен е типичен деструктивец, налик на Лукас, само многу поплашлив, Хендо е покреативен играч, има добар удар, не се плаши да влези во дуел и секогаш дава максимум на терен. Најмногу кај Ален ме нервира то шо цело време премногу се труди кога е со топка да не згреши, и греши на крај. Секогаш ја одбира најпростата солуција, ама на крај пак не е како шо замислува, мора да grow a pair и да почни да игра како маж
Се надевам дека можи да ме демантира сезонава, макар шо сумљам![]()
Ален е типичен деструктивец
Ален све е само деструктивец не е
Едини играч на кој неможам да му ја разберам позицијата.Да скрати акција неможе (освен со рука да ја фати како со Вест Хем). Плејмејкер исто не е пошто има 0.01 асистенција по сезона(у Ливерпул) .Такада треба да е некој везен играч кој само ќе му ја враќа топката на Агер или на Реина па овие да се потрудат таа да стигне до Кутињо или Џерард.
Добро ајде, дефанзивен везњак нека е, можи така?Не е ни толку битно то, најважното е шо се чини дека никако се можи да се вклопи во философијата.
Сега баш нешто се замислив, колку ќе беше подобро да планиравме да го продајме Ален летово, а да го задржиме Сахин, дури тогаш ќе бевме конкурентен тим.
Tony Barrett @TonyBarretTimes
For all those with asking about Mkhitaryan's future @arturpetrosyan is well worth following.
Artur Petrosyan @arturpetrosyan
When Henrikh signs for #LFC I'll say what other English club were after him and you all will be proud of him.
Изгледа има напредок во преговорите со Micky Ryan...Artur Petrosyan @arturpetrosyan
I hope I was right using "when" instead of "if". Can't add anything else for now, let's cross fingers and wait.