The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ич не го играм повеќе .. срамота е од онај сет да изгубит ..

Може да се случи после денес и да не можеш да го играш Надал повеќе на Вимблдон...

:sneaky::sneaky:

:icon_mrgr:
--- надополнето: 24 јуни 2013 во 17:19 ---
Заслужен прв сет за Дарсис нема збор тука. И покрај ова мислам дека 3-1 ќе победи Надал, али не смее да си дозволува ваков луксуз во следните натпревари.

Само да ти кажам дека ова не е Ролан Гарос, и дека од сругата страна не се ниту Брандс, ниту Изнер...

;)

Овој Дарцис е ненормален, каков 1 сет изигра....

Али после се знае што следува :)

П.С. После 1 недела тревата се претвора во земјен терен, јас би направил посебен терен на кој ќе се игра финалето. Не на земја да се игра...

Може да се случи после денес и да не можеш да го играш Надал повеќе на Вимблдон...

:sneaky::sneaky:

:icon_mrgr:
--- надополнето: 24 јуни 2013 во 17:19 ---

Само да ти кажам дека ова не е Ролан Гарос, и дека од сругата страна не се ниту Брандс, ниту Изнер...

;)

И јас да те потсетам дека ова не е Федерер или Ѓоковиќ туку Дарсис. :)

Се утепаа од тајбрејкови, едвај 5-6 меча кај што немало тајбрејк. :D

Овој Дарцис е ненормален, каков 1 сет изигра....

Али после се знае што следува :)

П.С. После 2 недела тревата се претвора во земјен терен, јас би направил посебен терен на кој ќе се игра финалето. Не на земја да се игра...

Абе рековме, лесна опција е тоа, не мора да се игра на централниот уште од прво коло, може да се почне од четвртфиналето на пример, ама јебига бизнис, повеќе публика = повеќе пари. :)

Инаку да, еве пуштив неколку меча од овие помаливе терени каде што се играле и квалификации веќе добри 1/1.5 метро покрај основната линија е земја. А не верувам тревата таму е многу послаба од таа на главните терени.

Одличен старт на Роже,без проблеми на стартов на Вимболдон. Чилич и Иснер исто според очекувањата исчистија со по 3-0. Ме чуди овој Троицки очекував да губи.....
А Рафа бе, :icon_lol: споро пали човекот изгледа и тука ќе му требаат 2-3 утакмици за да влезе во вистинска форма.

За жениве само ќе кажам,колку секс лежи во оваа Младеновиќ ни сама не е свесна ццц обично не сакам такви со курвинска фаца да не речам и подла по малку,ама оваа заслужува јако пердашење,помалку насилно дури. :icon_lol:

Честитки за Шарапова :D

И што дека подлогата се оштетува? Пак е тоа трева, пак топчето патува брзо, затоа секакви изговори се излижни. Факт е дека малце се успорува подлогата заради тоа што се оштетува тревата ама далеку е тоа од онаа правата земја.

Абе неможе дискусијата за жени да се префрли во WTA форумот? :icon_lol:

Заебанцијата настрана, Надал е во големи проблеми...

адиос Надал јбг не е ова Роланд Гарос, а кога ке ми текне дека некои веруваа дека може да го освои Вимблдон, па каде бе ....

:sleep:
--- надополнето: 24 јуни 2013 во 17:39 ---
адиос Надал јбг не е ова Роланд Гарос, а кога ке ми текне дека некои веруваа дека може да го освои Вимблдон, па каде бе ....

Не избрзувај, рано е.

Одличен старт на Роже,без проблеми на стартов на Вимболдон. Чилич и Иснер исто според очекувањата исчистија со по 3-0. Ме чуди овој Троицки очекував да губи.....
А Рафа бе, :icon_lol: споро пали човекот изгледа и тука ќе му требаат 2-3 утакмици за да влезе во вистинска форма.

За жениве само ќе кажам,колку секс лежи во оваа Младеновиќ ни сама не е свесна ццц обично не сакам такви со курвинска фаца да не речам и подла по малку,ама оваа заслужува јако пердашење,помалку насилно дури. :icon_lol:

Честитки за Шарапова :D

Баш сакав да пишам, ептен е јака, ама у фацата е :eek:. Ама може да ја направиш ваква - :нинџ: и ноу проблем. :D

Ако го освои ќе стоиш во потпис кај повеќе членови. :cool:

Баш сакав да пишам, ептен е јака, ама у фацата е :eek:. Ама може да ја направиш ваква - :нинџ: и ноу проблем. :D
Kristina_Mladenovic_Sydney_2012_%287%29.jpg

Зш бе шо и фалит :D

Ако го освои ќе стоиш во потпис кај повеќе членови. :cool:

:sleep:
--- надополнето: 24 јуни 2013 во 17:39 ---

Не избрзувај, рано е.

Абе како не сфативте уште дека Надал освен на земја и некоја успорена тврда подлога е надвор од топ 5 тенисери, може ке успее да преокрене против Дарцис ама да го освои Вимблдон тоа ке биде светско чудо без разлика што е Надал во прашање

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom