Man of Steel - Супермен 2013 (Маn of Steel 2 - 2016)

• Креатор на темата Креатор на темата MEDDLE
  • Време на започнување Време на започнување
Vo koe kino vleznicata e 150 denari?

Јас вчера во милениум го гледав за 100денари,тоа важи и денес ако однесеш вест или дневник добиваш 2карти со 50ден. попуст.Редовна цена у милениум е 150ден. а со ова 100ден.

i Najgolemiot FAIL so go napraile Superman Avion! duri ostavese i tragi od kerozin....ocekuvav jaka stvar....ali totalno razocaruvanje

Totalno razocaruvanje, i aman vise so taa americka propaganda, Are you doing what is in American interests? I grew up in Kansas general, Of course...mislam maloumni li sme? Premnogu tehnologija. Nikoj ne moze da go pipne Superman 1978!

Totalno razocaruvanje, i aman vise so taa americka propaganda, Are you doing what is in American interests? I grew up in Kansas general, Of course...mislam maloumni li sme? Premnogu tehnologija. Nikoj ne moze da go pipne Superman 1978!

:pos:Филмот се случува во Америка. Вонземјаните ја напаѓаат Америка, Супермен живее во Америка. Што сакаш да спомнат? Каква црна пропаганда ? Таа реченица уопште не е пропаганда туку е дел од приказната.

:pos:Филмот се случува во Америка. Вонземјаните ја напаѓаат Америка, Супермен живее во Америка. Што сакаш да спомнат? Каква црна пропаганда ? Таа реченица уопште не е пропаганда туку е дел од приказната.
Te molam kazi deka ne si seriozen?

Te molam kazi deka ne si seriozen?

Ме фати.Не сум сериозен. И С-то на Супермен уствари значи S. united States of america.
И боите на супермен се сина и црвена. Кои се боите на Америка? Сина и Црвена. Капиталистички копилиња мислеа дека нема да приметиме.

Гола вода е филмов. Тоа е најкраткиот коментар што можам да го дадам. А преводот во Милениум некој со Гугл транслејт го правел, не гледам друга логика. Кој не знае англиски ќе се чуди на зборовите.

Имате реченица преведена како: Ја плашеше на мајка ми? :pos:

ехх како не дојди тој суперман,или чоек од челик овдека во бт да видиме шо чоек е...
Многу експерти по енгелски најдоа грешки во преводот..па ајде да видиме шо како :)

Ич да не се секираш. Еден ден кога државава ќе процвета и ќе имаме врвна филмска индустрија ќе снимиме суперхерој филм како што треба. За Цацко Бизнисмен.

Ќе видат тие.

А дали некој од вас го гледал филмов во Синеплекс и каков превод е??? Пошо планирам вечерва да одам во Синеплекс и да гледам филмов ,а ако пак не чини филмот тогаш барем си јадев џамбо пуканки:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom