WWE

C

Castiel

Гостин
Знае некој после колку ППВ имаше меч за дива титулата? иначе добар меч се очекуваше АЈ да победи...али свака част на Кејтлин за Spear...го има доста усовршено...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
ONE OF A KIND ! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Сина Рајбек и Амброус/ Кејн тапа а другиве мечеви добри беа. Сега изгледа Дел Рио е хил а Зиглер фејс?

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Целото шоу WWE Payback...:) CM Punk се намачи против Chris Jerricho, Daniel Bryan пак заеба работа, The Shield ги одбранија титулите, Curtis Axel прв пат доби шанса за титула и ја искористи, Alberto Del Rio го утепа Dolph Ziggler...Пред шоуто во Payback Kickoff, Sheamus го победи Damien Sandow со Brogue Kick (y) .. Се на се имаше добри борби..

C

Castiel

Гостин
Сина Рајбек и Амброус/ Кејн тапа а другиве мечеви добри беа. Сега изгледа Дел Рио е хил а Зиглер фејс?
не ...рио ќе остане фејс...тоа беше само публиката во Чикаго...тие се така малку по хардкор...глупо е што долф изгуби титулата..али изглеа се работи за некоја посериозна повреда па мораше да дропне..иначе нема друга логика...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
не ...рио ќе остане фејс...тоа беше само публиката во Чикаго...тие се така малку по хардкор...глупо е што долф изгуби титулата..али изглеа се работи за некоја посериозна повреда па мораше да дропне..иначе нема друга логика...
Грешка си, АДР ќе биде хил. Сто посто. Да освоеше АДР титула и да го хејатеше публиката ок. Ама АДР се врати и имаше хил промо, така да хил ќе стане. Е сега како Зиглер,Биг И и ЕјЏеј ќе станат фејс тоа не знам.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Ја мислам дека Зиглер и АЈ ќе бидат фејс а Лингстон хил.

Али вечер би требало да биде интересно. РВД ќе се појави, има најави за Даниел Брајан ВС Сина на следното ППВ и треба да видиме што ќе биде со Панк (оти ми изгледаше незаинтересирано вчера).

C

Castiel

Гостин
Ја мислам дека Зиглер и АЈ ќе бидат фејс а Лингстон хил.

Али вечер би требало да биде интересно. РВД ќе се појави, има најави за Даниел Брајан ВС Сина на следното ППВ и треба да видиме што ќе биде со Панк (оти ми изгледаше незаинтересирано вчера).
RVD Не го рекламираат дека на МИТБ ќе се појави ? или и вечер ќе го има?

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Многу интересно RAW (y) ..CM Punk во шок..ѕверот се врати Brock Lesnar..којзнае какви идеи му излегуваат на Paul Heyman..Vickie Guerrero ги испомеша работите..бреј двајца против еден Sheamus против Sandow и Rhodes..o_O...помислив за момент сега откако Heyman има тројца свои луѓе (клиенти) CM Punk, Lesnar и Curtis Axel, би можеле да им се спротивстават на Shield, но очигледно нема ништо од тоа...а дефинитивно шок беше потегот на Mark Henry, за кого сите помислија дека ќе се пензионира...се поставува прашање каква улога ќе има и Christian..:sneaky:

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Што мислите кој ќе испадне како победник од фуедов Брок/Панк?

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Сите се прашуваат сигурно зошто клиент на Paul Heyman напаѓа друг негов клиент, дефинитивно Heyman е најлош менаџер..интересно е да се види како ќе реагира Curtis Axel после оваа ситуација..се најавува меч на Summerslam.. RVD со CM Punk против Brock Lesnar и Curtis Axel..

C

Castiel

Гостин
Што мислите кој ќе испадне како победник од фуедов Брок/Панк?
зависи колку ќе го влечат.... ако планираат до ВМ ваљда до тогаш ќе биде 1-1 и на вм 30 ќе се решава...али сеа за сеа мислам дека Панк ќе победи...му треба таква победа ... башка брок е парт тајм само и на него не му е важно дали ќе победи или изгуби се дури е добро платен....

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
На ВМ е Рок против Брок 100% па токму затоа ја мислам дека Брок има повеќе шанси (да изгледа појак за мечот против Рок) но се надевам дека грешам и дека Панк ке тепа некако.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Да бе стварно каква епизода имаше и ретко коментари на темава.
Сите се прашуваат сигурно зошто клиент на Paul Heyman напаѓа друг негов клиент, дефинитивно Heyman е најлош менаџер..интересно е да се види како ќе реагира Curtis Axel после оваа ситуација..се најавува меч на Summerslam.. RVD со CM Punk против Brock Lesnar и Curtis Axel..
Зошто бе најлош менаџер ? :) Па нели Панк му кажа на Хејман дека не му е клиент ? Така да не е ова клиент против клиент :D
А и башка Леснар е незпирлив можда сам си решил да го нападне Панк :)

П.С. :

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
тоа го реков, затоа што може скришум, а може и не, Heyman “наредил“ Lesnar да го нападне CM Punk откако овој нели рече Heyman не сум твој “клиент“, туку биди само мој пријател..плус нели пред борбата со Дел Рио, Heyman му посака среќа на CM Punk, ама тоа како да изгледаше некако иритирачки, некој сарказам, како да речам итро...не е можно, а да не знаел Heyman дека Lesnar е присутен на самиот настан..

Kajgana Shop

На врв Bottom