Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Член од
6 август 2011
Мислења
682
Поени од реакции
1.065
Јас лично го познавам Добро Познат, за 100 евра ќе те запознаам со него.
Види вака.
Лик кој што успеал да ме насмее денес кога крф пред очи ми беше цел ден, кога во најголемата нервоза се изнасмеав од срце и заборвив на проблемите....... не 100 1000 евра се малку. :)
Можете да сметате на мене за следната собиранка.:D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Види вака.
Лик кој што успеал да ме насмее денес кога крф пред очи ми беше цел ден, кога во најголемата нервоза се изнасмеав од срце и заборвив на проблемите....... не 100 1000 евра се малку. :)
Можете да сметате на мене за следната собиранка.:D

Пријател, пази да не налеташ на крвопијци, рече дека частиш. Да не останеш да миеш садови уште 2-3 дена, за да се раздолжиш :)

Него dobro poznat што е ова, многу голема побарувачка за тебе бе пријателе :)

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Abe ostaj, celebrity :-D

Ajdeeeee!
SO BI RAN KA!
SO BI RAN KA!
SO BI RAN KA!
SO BI RAN KA!

Haha :-D

Член од
6 август 2011
Мислења
682
Поени од реакции
1.065
Пријател, пази да не налеташ на крвопијци, рече дека частиш. Да не останеш да миеш садови уште 2-3 дена, за да се раздолжиш :)

Него dobro poznat што е ова, многу голема побарувачка за тебе бе пријателе :)
Пријателе , парите никогаш не ми биле проблем- се надевам нема ни да ми бидат во иднина.
Во денешно време да налеташ на лик каков што е “ добро познат “ треба да си Ќсметлија што би рекле нашите стари.
За пијачките воопшто нема никаков проблем ветено сторено, никогаш не сум се повлекол од даден збор нити пак тоа ќе го сторам сега. :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Пријателе , парите никогаш не ми биле проблем- се надевам нема ни да ми бидат во иднина.
Во денешно време да налеташ на лик каков што е “ добро познат “ треба да си Ќсметлија што би рекле нашите стари.
За пијачките воопшто нема никаков проблем ветено сторено, никогаш не сум се повлекол од даден збор нити пак тоа ќе го сторам сега. :)

Дај боже, за арно само нека ти е и нека ти биде цел живот бериќетен. Јас како фин и кутурен, само сакав да те предупредам од можноста да се појават такви :D

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Peja ostana bez "da kaze nesto" kapace...so sad :'(
Taman rekov ostana bez zborovi, ete go pak!

Kajgana Shop

На врв Bottom