W
Werther
Гостин
Јас лично го познавам Добро Познат, за 100 евра ќе те запознаам со него.Taman e zrtva za remet u drustvo :-D
<3
Јас лично го познавам Добро Познат, за 100 евра ќе те запознаам со него.Taman e zrtva za remet u drustvo :-D
<3
Hahahahahahaha :-DЈас лично го познавам Добро Познат, за 100 евра ќе те запознаам со него.
Шо погрешно, таман е. Пиша си сакала да ги дружиш, еве ти прилика.Hahahahahahaha :-D
Pogresno si me razbral :-D
Фиксна е цената бе?Јас лично го познавам Добро Познат, за 100 евра ќе те запознаам со него.
У зависност од побарувачката ја одредувам цената.Фиксна е цената бе?
Werther, aj, kjuti si, traj si, molcalivite popametni izgledaat :-DУ зависност од побарувачката ја одредувам цената.
Види вака.Јас лично го познавам Добро Познат, за 100 евра ќе те запознаам со него.
Види вака.
Лик кој што успеал да ме насмее денес кога крф пред очи ми беше цел ден, кога во најголемата нервоза се изнасмеав од срце и заборвив на проблемите....... не 100 1000 евра се малку.
Можете да сметате на мене за следната собиранка.
Пријателе , парите никогаш не ми биле проблем- се надевам нема ни да ми бидат во иднина.Пријател, пази да не налеташ на крвопијци, рече дека частиш. Да не останеш да миеш садови уште 2-3 дена, за да се раздолжиш
Него dobro poznat што е ова, многу голема побарувачка за тебе бе пријателе
Пријателе , парите никогаш не ми биле проблем- се надевам нема ни да ми бидат во иднина.
Во денешно време да налеташ на лик каков што е “ добро познат “ треба да си Ќсметлија што би рекле нашите стари.
За пијачките воопшто нема никаков проблем ветено сторено, никогаш не сум се повлекол од даден збор нити пак тоа ќе го сторам сега.
Peja ostana bez "da kaze nesto" kapace...so sad :'(
Taman rekov ostana bez zborovi, ete go pak!