Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување

Не се нормални, немаат никаков план за засилување само зимаат колку да се рече дека се појачале, па пичка им матерна при Захов они ми носат слепци, место да донесат замена за Мичка и во средина некој.

Не се нормални, немаат никаков план за засилување само зимаат колку да се рече дека се појачале, па пичка им матерна при Захов они ми носат слепци, место да донесат замена за Мичка и во средина некој.

Dobro de poleka malce, gledaj malce sea, ovoj rezerva ke bide, neznam sea so Milic so ke bide a Zahov u kakva forma e koj go znae..

Колку што знам денеска треба играчите да ги пројдат лекарските прегледи и од утре стартуваат со подготовките. А што е најтргагично со клучните играчи не се продолжени догооврите.

На кои играчи им се истечени договорите? Јас разбрав за Стјепановиќ, Ранѓеловиќ и Мичка. Има уште некој?

Dobro de poleka malce, gledaj malce sea, ovoj rezerva ke bide, neznam sea so Milic so ke bide a Zahov u kakva forma e koj go znae..

Ја се надевам дека ова ќе значи крај на престојот за Милиќ во Вардар зашо ми нема логика двајца странски голмани да чуваат.
На кои играчи им се истечени договорите? Јас разбрав за Стјепановиќ, Ранѓеловиќ и Мичка. Има уште некој?
Таневски и Маневски.

Павловиќ го земале :facepalm:
Се надевам дека сега ќе го шутнат она каменон Милиќ :гик:
Кои им се овие засилувања бе :tapp:

Сега читам за Костовски барале оштета, ЌЕ СИ ОДЕЛ САМО АКО ПЛАТЕЛЕ ОШТЕТА :pos:
Како бараме оштета за играч на кој му е завршен договорот? :confused:
Или па сеуште му трае договорот?

Павловиќ го земале :facepalm:
Се надевам дека сега ќе го шутнат она каменон Милиќ :гик:
Кои им се овие засилувања бе :tapp:

Сега читам за Костовски барале оштета, ЌЕ СИ ОДЕЛ САМО АКО ПЛАТЕЛЕ ОШТЕТА :pos:
Како бараме оштета за играч на кој му е завршен договорот? :confused:
Или па сеуште му трае договорот?

На Костовски не му бил истечен договорот. До Јануари имал договор.

Добро бе што толку се чудите за Павловиќ не сте ми јасни стварно?! Зимаме голман што бранеше во клуб која важи за еден од тие со најмалку примени голови во лигата, а не некој кловн како тој од Шкендија што бранеше на финалето од Купот.

Што управа имаме.. :tapp: 6 играчи од првиот тим се без договор? и може да си одат без оштета, од ова управа само глупости гледаме :facepalm: Дај нека не земе оној русинот да ни се смени управа.. (го молам господ да го земе )

Како што претпоставивме, Милиќ повеќе не е дел од Вардар (y)

Според Милевски немало веќе да има засилувања од типот на Бонифачио :icon_lol:

А реално Милиќ е каде-каде боље од Симов, ако не и подобар од Захов....

А реално Милиќ е каде-каде боље од Симов, ако не и подобар од Захов....
Па од Симов и јас сум подобар :icon_mrgr:
Реално Симов нема да заигра многу, така се погоди сезонава, иначе он служи само за да ги собере играчите за да отпоздрават после утакмица :icon_mrgr:
Захов треба да биде прв голман, уште може да се развива дечкото.

А под договор е Заков или во истечените е?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom