TheTrooper
Психијатриски случај
- Член од
- 27 април 2009
- Мислења
- 6.833
- Поени од реакции
- 6.392
Стварно не ми е јасно по која логика Хрватска е во втор шешир ? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Стварно не ми е јасно по која логика Хрватска е во втор шешир ?![]()

Абе па и ти што се замараш? И у четврти да ја стават пак ќе се пласира у наредна фаза.![]()

И Обрван потврдил, не е само Борко...
Не знам колку се точни овие информации, но она што можам да го кажам е дека дел од ракометарите во последните неколку дена беа во шок бидејќи имаше најави дека ќе бидат отпуштени од нивниот клуб. Ние доста разговаравме со нив, гледавме да влијаеме позитивно на психолошки план, но да бидам искрен изненаден сум од ваквиот однос на Металург бидејќи дури и доколку овие играчи навистина не им биле потребни, тогаш дефинитивно требаше тоа да се објави по понеделник“ - порача Обрван.
Или бар на Дневник како упатени во ракометните води...А ако се знае дека нема да играш Л.Ш, следна година и дека немаш теоретски шанси да земеш подобри од овие двајца што си ги шутнал.
Стварно не ми е јасно по која логика Хрватска е во втор шешир ?![]()

Па добро де, не може да потврди дека се отпуштени кога уште нема официјално од клубот, не е ни негова работа да потврдува работи на клубовите. Факт е дека на ракометарите им било навестено дека ќе бидат избркани.Значи и тој врти на несигурно. А на подоверливо мислев на Спорт или на „сателитот“ Нова Македонија.Или бар на Дневник како упатени во ракометните води...
Абе ако се фрлат пари, нема да влијае ЛШ факторот многу, но сепак, минимални се шансите и затоа ми е чудно ова... Ајде ќе видиме.
И то шо викаш.....али не е исто дали со 2 или со 4 бода ќе идеш понатаму![]()
В недела е мојот проштален меч, се надевам ќе заврши триумфално и оваа селекција ќе се пласира на ЕП“, рече десното крило.
Од фан страната за ракометната репрезентација, на фб.....
1 - DEN SRB CRO ESP , 2 - CZE FRA SWE ISL, 3 - MKD BLR MNE HUN, 4 - POL NOR AUS RUS
По некои пресметки (не мои, само пренесувам)...Значи неофицијално...

Треба да ја имаме среќата на металург за оваа група да ни ја извлечатПа да им ебам улавите, го сметале и ЕП Србија за математикиве, џабе губев време вчера калкулирајќи!
The participating teams are seeded as follows on the basis of the qualification groups and the ranking of the EHF EURO 2012.
Во случајов Србија, Чешка и Норвешка/Австрија, би била идеална група.![]()