Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Не мора да е посебно надарен за да те задоволи,ваљда има јазик и прсти :свиркам:
Ако чекаш задоволство од просто вади-извади ако сака и црнец нека биде не е тоа тоа.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
кога веќе прашувам да си прашам и за мене :oops: дали има разлика за првиот пат дали ке е со презерватив или без, и како е подобро?

Другите прашања се наменети за машките, а и јас не знам што да ти одговорам на тоа, така да, само за ова твоево, женско прашање. :)

Јас не знам од каде идејата дека без кондом помалце ќе болело, бла, бла. А со сите со кои сум зборела, дури и совети од поголемите сестри добивале дека е поарно без кондом, замисли.
Не се согласувам со тоа ама ич. Глупости во боја, ќе те боли и со и без, дури мислам дека и повеќе без кондом боли, по некоја логика.
Е сега, зависи колку сакаш да си бидеш заштитена. Јас сум паничар, ни на крај памет не ми паѓа секс без кондом, па било прв или 100 пат. Зависи ти како размислуваш.
Сепак, мој совет ти е со кондом, а бидејќи дечко ти не знаеме дали ќе се исконтролира, тогаш дефинитивно со. (y)

Vikt0rija

Зависничка
Член од
10 јуни 2013
Мислења
7
Поени од реакции
7
Тој муабет дека без презерватив помалку боли најчесто го зборат машките кои им е подобро без презерватив да си работат. Мислам дека болката е предизвикана од големината на алатот, логички... помал алат помалку би болело :)
А кондомот најверојатно би помогнал доколку не е доволно влажна бидејќи е мрсен :)
сепак сакав да прашам :D

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Тој муабет дека без презерватив помалку боли најчесто го зборат машките кои им е подобро без презерватив да си работат. Мислам дека болката е предизвикана од големината на алатот, логички... помал алат помалку би болело :)
А кондомот најверојатно би помогнал доколку не е доволно влажна бидејќи е мрсен :)
сепак сакав да прашам :D

Хаха, абе девојче, ти не правиш избор меѓу жолта раса и црна раса. Да кажеме дека таму има разлика меѓу алати, на едниве им се под просек, на другиве над просек. :D
А за кај нас, нема толку голема разлика, сите би требало да се просек. Така да, за болката не ти прави тоа разлика. :D

Член од
30 април 2013
Мислења
674
Поени од реакции
1.294
Побарав помош, а не ремет, ако не си доволно писмен да те насочам ЕВЕ каде можеш да се мајтапиш и смееш. Смеењето на туѓи недостатоци и проблеми (доколку може овој случај да се нарече така) не те прави подобар човек.

Сепак, благодарам Крусер , а колку е просечната надареност, т.е. колку би требало да биде долг просечно за да ме задоволи :oops:
дај поштеди ме те молам ... ќе се мајтапам и смеам онаму каде што јас сакам.. И да те поправам женско сум,не машко..значи би требало да биде "писмена" .а не "писмен" ..ама што јас да кажувам ..кога јас не сум таа што е "писмена " во случајов него ти!
и бдв не те реметам него ми дојде смешно... и случајно тоа и ти е совет од мене..дека не ни вреди..да.. можеби ќе ви се поправи состојбата со редовно практикување на сексот...на почеток нема да ти биде гајле што само он ќе биде задоволениот,но после тоа следува гром од ведро небо... најверојатно ќе го откачиш по некој период затоа што шансите да свршиш со него се еднакви на 0,и постепено ќе ти здосади...стануваш се повеќе и повеќе незадоволна..па уште ако ти се најде и некое надарено типче во близина подготвено да ги исполни сите твои фантазии..ќе го испратиш со првиот воз...

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Веќе месец дена го пратам форумов но немав потреба да се најавувам, така да овој ми е прв пост и мислам дека темава е најсоодветна.
Знам дека на мојов пост ке се издебилат редовните тролови кои од досада дремат на форумов, но сепак би сакала да ве замолам за помош.

Со дечкоми сеуште не сме имале секс, но неколку пати сме сакале да го направиме тоа но сеуште мислам дека не сум спремна :/. Ок, тоа е воведот, главниот проблем поради кој пишувам е кај него, доволно е 2 минути да му го дркам или барем 20-30 секунди да го "пушам" "органот" и тој свршува.Не е ова само за првото свршување, секое наредно е брзо (4,5,6то) Дали некој пар (поточно машко) се сретнал со овој проблем? Дали е преосетлив, ненадарен или тоа е нормално . Чаре?
*
колку пати и да сврши сеуште му е кренат (дали е тоа нормално?)

Доколку мислите дека би требало да се обрати на доктор, каде (кој оддел) би бил најсоодветен?

кога веќе прашувам да си прашам и за мене :oops: дали има разлика за првиот пат дали ке е со презерватив или без, и како е подобро?

ps. и тој и јас сме невини.

Ќе го приумреш ти ,олабави го малце:)

Прашањево е многу комплицирано за на форумов иди на Гламстик тамо се ќе ти објаснат;):)

F

FARANG

Гостин
Веќе месец дена го пратам форумов но немав потреба да се најавувам, така да овој ми е прв пост и мислам дека темава е најсоодветна.
Знам дека на мојов пост ке се издебилат редовните тролови кои од досада дремат на форумов, но сепак би сакала да ве замолам за помош.

Со дечкоми сеуште не сме имале секс, но неколку пати сме сакале да го направиме тоа но сеуште мислам дека не сум спремна :/. Ок, тоа е воведот, главниот проблем поради кој пишувам е кај него, доволно е 2 минути да му го дркам или барем 20-30 секунди да го "пушам" "органот" и тој свршува.Не е ова само за првото свршување, секое наредно е брзо (4,5,6то) Дали некој пар (поточно машко) се сретнал со овој проблем? Дали е преосетлив, ненадарен или тоа е нормално . Чаре?
*
колку пати и да сврши сеуште му е кренат (дали е тоа нормално?)

Доколку мислите дека би требало да се обрати на доктор, каде (кој оддел) би бил најсоодветен?

ps. и тој и јас сме невини.

Изгледа добро дркаш и пушиш :pos:.... Извини неможев да оддолеам. Нормална работа е, најверојатно ти има добро покажано што сака, па си научила ритам, јачина итн итн. Плус женско раче, уста, дечково се пали нормална работа. Не се секирај не е ништо страшно, секс е сосема различна работа, тука и он ќе треба да се помачи да фати ритам, брзина.... Ако сепак свршува премногу брзо нека проба Durax Saturn Extended Pleasure (ако ги има во МКД) ова се кондоми со Benzocaine што го успоруваат процесот на свршување. Има повеќе вакви вида така да разгледај си.

Нормално е да има сеуште ерикција откако ќе сврши.

Нема потреба од доктор.

За тебе ако ти е страв Lidocaine 10 мин пред пенетрација би ти ја намалила болката. Земи течно не гел.

Постојат и мал милјон лубриканти така да земи некој и намачкај се убаво.

Пушти го нека те излижи малку повеќе ;)

N

Nicky Santoro

Гостин
Имам и со кондом и без кондом скинато и мислам дека Со кондом е минимално побезболно.
До викторија
Наместо да пишуваш и прашуваш овде околу сексов, почнете со сексање.Колку побрзо ќе почнете толку побрзо ќе влезете вколосек и ќе се изучите :D
Мн го тупат маливе,читаат којзнае колку текстови за прво сексуално искуство па после одат на пракса.Порано кога немало интернет стариве како се кинеле? Па колку што знам јас ниедна не умрела од кинење.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Имам и со кондом и без кондом скинато и мислам дека Со кондом е минимално побезболно.
До викторија
Наместо да пишуваш и прашуваш овде околу сексов, почнете со сексање.Колку побрзо ќе почнете толку побрзо ќе влезете вколосек и ќе се изучите :D
Мн го тупат маливе,читаат којзнае колку текстови за прво сексуално искуство па после одат на пракса.Порано кога немало интернет стариве како се кинеле? Па колку што знам јас ниедна не умрела од кинење.

http://articles.timesofindia.indiatimes.com/2013-05-12/ranchi/39202863_1_minor-girl-bokaro-lalpur
:icon_lol:

Член од
27 мај 2012
Мислења
33
Поени од реакции
10
ХИТНО ПОТРЕБНА ПОМОШ !!!
Имам огромен проблем. Се запознав со еден дечко пред три недели. Можеби најдобрата особа што ја имам запознато. Висок дечко со преубав изглед. Добар, мил и внимателен. Гледам дека е многу сериозен и од авион се гледа дека се заљубува во мене. Е сега јас, убаво ми е да се дружам со него ама тоа е се. Жал ми е навистина но колку и да се трудам едноставно не ми се свиѓа никако. Не ме привлекува. Работата е што не знам како да го откачам а да не го повредам немам храброст затоа што е душа од човек и многу ми е непријатно. Тој мисли дека ми се свиѓа така ми изгледа. Се бакнав со него и џабе нема возбуда. Е сега идет страшното. Утревечер сакам да излезам во една дискотека а тој секогаш е таму. Мене еден друг дечко ме покани да излезиме заедно. Морам да одам на тоа место, а како со друг кога овој појма немат дека јас ќе излегувам со друг а ме бараше и тој сам. Плус кога ќе го види на другиов така малце поопасен изгледа ќе си речи дека сум курветина што се шета и шукари со секого. Најважно ми е од се да не го повредам леле уште сега ја замислувам неговага тажна фаца. Ве молам помошшшш !!!!

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
ХИТНО ПОТРЕБНА ПОМОШ !!!
Имам огромен проблем. Се запознав со еден дечко пред три недели. Можеби најдобрата особа што ја имам запознато. Висок дечко со преубав изглед. Добар, мил и внимателен. Гледам дека е многу сериозен и од авион се гледа дека се заљубува во мене. Е сега јас, убаво ми е да се дружам со него ама тоа е се. Жал ми е навистина но колку и да се трудам едноставно не ми се свиѓа никако. Не ме привлекува. Работата е што не знам како да го откачам а да не го повредам немам храброст затоа што е душа од човек и многу ми е непријатно. Тој мисли дека ми се свиѓа така ми изгледа. Се бакнав со него и џабе нема возбуда. Е сега идет страшното. Утревечер сакам да излезам во една дискотека а тој секогаш е таму. Мене еден друг дечко ме покани да излезиме заедно. Морам да одам на тоа место, а како со друг кога овој појма немат дека јас ќе излегувам со друг а ме бараше и тој сам. Плус кога ќе го види на другиов така малце поопасен изгледа ќе си речи дека сум курветина што се шета и шукари со секого. Најважно ми е од се да не го повредам леле уште сега ја замислувам неговага тажна фаца. Ве молам помошшшш !!!!

Ко прво, за три недели не се запознава човек за да тврдиш дека е најдобриот.
Ко второ, ако не ти се допаѓа, биди директна и кажи му го тоа, нема да плаче по тебе, не се секирај.

Убав помин утре со другиот. (y)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
ХИТНО ПОТРЕБНА ПОМОШ !!!
Ако мислиш дека постои шанса некад да ти се засвиѓа тогаш можеш да дадеш малце време. А ако си максимално убедена дека никад нема да те привлекува на таков начин, тогаш што порано пресечеш тоа подобро. Само да не се каеш после...

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.911
Поени од реакции
1.555
Rinaa Другарке, секое ебано зборче од постот ти претставуе оксиморон, а самиот пост е симбол за контрадикторност. Викаш дека е убав, мил, фин, висок, згоден, најдобриот човек на планетава, а од друга страна не те привлекува и не ти се свиѓа. Глеаш исти сме, и ја еднаш пробав од најубавото чоколадо на планетава, ми се топеше у уста, мојот пенис го достигна својот максимум кога е во прашање ерекцијата, ама сепак не е тоа-тоа, не ми праи толку мерак чоколадово.

Kajgana Shop

На врв Bottom