Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Хахаха јака изјава нема што!Конечно да ме потсети Адриано на оној стариот.Иначе ЧЕСТИТИКИ од мене!

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
The Winning Team

Запази фаца:

Мунтари - Едвај чекам да искршам некој
Маикон - Се чуди, ко некој монструм да го слика, каква зачудена фаца еј :pos:
Цезар - Јуриииш
Станковиќ - Леле вакви апарати немаме во Србија
Ибра - Ко гримаса од некој цртан да ми прави :pos:

A

Alexander Nevsky

Гостин
тооо мајстори очекував дека ќе ги тепате милан браво за адри мајсторрррррр и за мурињоооооооооооо :smir:

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
The Winning Team

Запази фаца:

Цезар - Јуриииш
А самуел како циганон од Тетовирање што вика Че убием некој

A

Alexander Nevsky

Гостин
The Winning Team

Запази фаца:

Цезар - Јуриииш

хахах мунтари закон фаца

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ајде и од мене честито победа заслужена ги надигравте 70 мин на крај се опуштивте и можеше да ве кошта и нерешен резултат ама сепак среќен крај

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.571
Поени од реакции
6.701
The Winning Team

Запази фаца:

Цезар - Јуриииш

Запратете го Деки во очите......КИТКА - МАТКА :pos2::pos2:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Честито нека ви е победата.Супер дерби беше,сеа секој го гледа и коментира на свој начин,ама вие ги зедовте 3-те бода и тоа е тоа!

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Честитки другови.

Секоја чест и големо браво за играчите. Брависимо шампиони, брависимо!

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Честито нека ви е победата.Супер дерби беше,сеа секој го гледа и коментира на свој начин,ама вие ги зедовте 3-те бода и тоа е тоа!
Не беше супер дерби, баш беше досадно, само еден тим играш, само Интер го гледав, имате среќа што само 2 јадевте. Ајде мрш у лузерска тема да не те видам појке тука. ’Билан.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Запратете го Деки во очите......КИТКА - МАТКА :pos2::pos2:
самуел шо кој к** ме гледа оној редарот ?

иначе момци гледате што значи тренериште ? 3 недели се спремаше за дербиво .... сите тие изјави како судиите биле против интер , војната на зборови со анчелоти ... не смееа пенал да ни свират само заради таа тензија што ја создаде , го врати адри во форма ... ако му успее и со марио истото агуеро нека скапе во атлетико доволен е и аквафреска

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.040
Поени од реакции
1.164
Колку и да плачат за голот со рака на Адри, сепак на крај тоа беше заслужена победа. Како можи толку лесно да го заборават оној прв натпревар со голот од офсајд, оние неколку натпревари во кои Калаѕе и Малдини играа ракомет во својот шеснаесетник...

Еве ги оцените на играчите според goal.com
Julio Cesar – 7.5
Maicon – 7.5
Samuel – 7.0
Chivu – 7.5
Santon – 6.5
Zanetti – 7.0
Cambiasso – 8.0
Muntari – 7.0
Stankovic – 8.0
Adriano – 7.5
Ibrahimovic – 7.5

Со многу од овие оцени нема да се сложам...

Цезар 9! Одбрани се што се бранеше и не се бранеше... Имаше многу работа, слично како и неговиот колега на споротивната страна и одлично си ја заврши! Играч на натпреварот!

Маикон 8 Перфектен и во дефанзива и во офанзива. Мислам дека залужи малку одмор наредното коло со Болоња па да го видме во едно вакво издание и со Манчестер.

Самуел 6,5 Стандардно одигра. Ги доби скоро сите воздушни дуели ама еднаш излета од шасија во дуелот со Роналдињо... Имаше и неколку добри шанси за гол во првото полувреме но не ги искористи, а во една прилика му посмета на Адриано да постигне гол.

Киву 8,5 Ги доби сите дуели со противничките играчи! Секогаш во вистинско време на вистинско место... На два пати неговите блокади ја спречија топката да заврши во голот на Цезар. Еден од најдобрите поеднинци денес!

Сантон 6 Стандарден младиот играч на Интер. Исто како да има 28, а не 18 години. Имаше проблеми со пати, но скоро секогаш имаше и играч на помош па се снајде некако.

Занети 7 Стандарден како и секогаш. Со голем радиус на двишење украдени топку и неколку добри пробиви посебно во вториот дел. Капитенот си ја заврши одлично работата.

Мунтари 7 Даде многу употребливи топки до напаѓачите и
одличен посебно во дефанзива... Секогаш кога е во комбинација со Занети, Дејан и Камби игра одлично.

Камбиасо 8 Негова задача беше да не дозволи противникот да се разигра во средината и си ја заврши перфектно! Можеби најдобриот деструктивец во моментов. Голем број украдени толки и секогаш покрај Роналдињо односно Сидорф!

Станкович 7 Постигна одличен гол даде добри топки но можеше и подобро! Посебно по она промаршување кога излезе 1 на 1 со Абиати и изреагира почетнички. Сепак онај прекрасен гол го извади Дејанчо!

Адриано 7 Се трудеше цело време, можеби претрча најмногу од сите на теренот но се изнапромаршува... Можеби дел од вината е и во несовладливиот Абиати... Севкупно одигра одлично, и покрај многуте потрошени топку и нереализирани гол шанси.

Ибрахимович 8,5 Не беше многу активен но беше премногу корисен! Влечеше секогаш по 2-3 играчи на него и никогаш не беше себичен! Ги доби скоро сите воздушни дуели и негова специјалност беа спуштените толку до неговите соиграчи. Одличен на ова дерби!

Мурињо 8 Ја направи добитната комбинација, и на крај успеа тоа да го круниса со 3 бода. Единствена грешка, ако можи да се смета за негова вина беше паѓањето на концентрацијата на играчите во последните 15-20 минути кога можевме да направиме и од готово вересија...

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.236
Поени од реакции
8.133
Iako mi e tesko da go kazam ova, CESTITO POBEDA momci. Scudetoto veke vi e na povidok ama veruvam deka ke se pomacite da stignete do nego iako 9 boda se poveke od dovolna razlika. Sepak ke vidime sto ke se slucuva do krajot:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom