Погледнете го документарецов па ќе праиме моабет кој и за што ги направил многу реален документарец ( препорачувам да не го гледаат скептици ) .!!!
Ова му доаѓа нешто како забавна емисија. Исто како и Ancient Aliens (што ги спомнуваш)
Погледнете го документарецов па ќе праиме моабет кој и за што ги направил многу реален документарец ( препорачувам да не го гледаат скептици ) .!!!
Забавна емисија ?Ова му доаѓа нешто како забавна емисија. Исто како и Ancient Aliens (што ги спомнуваш)
Се што е на овој свет е со некоја функција и намена не верувам ја лично дека некој имал толку големо его да си гради пирамиди и храмови во толкава големинаеј а што мислиш за пирамидите на маите? Мислиш дека се изградени исто ..како што кажа и со сите тие нивни "работи" ??? мислиш дека имаат иста намена како пирамидите во египед ??
Така некако.Забавна емисија ?
School. BAD.Проблемот на оваа цела нација е во скептиците како пријателот погоре што ги нарекува забавни емисии и гледа само напред и неверува во други теории за него постои само она учење и верување кое се учи во школо заради таквите како него многу факти не се признаени и одбиени.
Ај така нека биде .Така некако.
Лабаво. За незамарање на мозок.
Ај така нека биде .
Јас во мојот живот не сум видел поглупа серија од StargateТи го препорачувам и „документарецот“ Stargate. Имаш и филм и серии во многу сезони. Врв.
Јас во мојот живот не сум видел поглупа серија од Stargate
За која stargate збориш ти ?Антички вонземјани, пирамиди, ТВ реалност све тоа. Мислев ќе те бендиса.
SG1, Atlantis, Universe, Infinity, која сакаш.За која stargate збориш ти ?
i dont think so ..!!!Така некако.
Лабаво. За незамарање на мозок.
School. BAD.
Science. BAD.
Personal opinion. THE BEST.
Многу егоистички се тие серии сите раси се луѓе само од други планети и некако ме нервираат .SG1, Atlantis, Universe, Infinity, која сакаш.
i dont think so ..!!!
мене баш ми се глупи...Многу егоистички се тие серии сите раси се луѓе само од други планети и некако ме нервираат .
Ама топ „документарци“ се. Секако подетални од тие што ги спомна.Многу егоистички се тие серии сите раси се луѓе само од други планети и некако ме нервираат .