IOS 7

• Креатор на темата Креатор на темата Aleksnadar87
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допаѓа IOS 7 ?

• Да

Гласови: 16 42,1%
  • Не

Гласови: 15 39,5%
  • очекував повеќе

Гласови: 7 18,4%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Мене ми изгледа доста интересно , патем отклучувањето е исто . Нотификации исто ќе си останат одозгора надолу и обратно за подесување на некој важни app и активирање . Јас исто така сметам дека ова ќе биде револуција во IOS . Истата приказна беше со Iphone 5 дека нема да има успех но еве фала богу е најпосакуван телефон .

Мене баш ми се допаѓа дизајнот. Корисник сум на Windows 8 , и очигледно е дека имаат многу слични работи, но ми се допаѓа тоа што е некако "освежен" :)

Capture.png

:pos:

Ефтина копија. Копирај малку од ваму, копирај малку од таму и еве ти iOS 7.

Има излезено бета верзија :)
Да не инсталирал некој? :D

моментално е само за developers . Ќе видиме за скоро ама нема да ја пробам затоа што нема да ми биди интересна финалната верзија :)
--- надополнето: 15 јуни 2013 во 21:35 ---
моментално е само за developers . Ќе видиме за скоро ама нема да ја пробам затоа што нема да ми биди интересна финалната верзија :)
--- надополнето: 15 јуни 2013 во 21:35 ---

Не е само за developers моментално

992846_10200833313887680_2098014780_n.jpg

Ја има темава за Андроид ама не како инсталација(апликација) туку треба работа за да ја направиш. Баш планирам да ја направам кај мене на Nexus-от и ке ја шернам тука.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom