Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Г-динот 100 илјади неделно ќе го продадат, ако не летово, зимскиот период 100%. Ама не оти е лош, туку така им чини на Роџерс и компанија.
Ама боље е и да го продадат, пошто у споредба со Борини, Mr. Perfect за мене (за вас г-динот 100 илјади неделно) го има измислено фудбалот.

Не сум сигурен за останатите, ама јас директно не реков дека е лош. Јас дури и посакувам фигура како Сто Илјади Неделно во тимот. Сега може ќе се запрашаш како тоа сакаш, имаш таков во тимот но всушност не го сакаш;

Моето видување околу сето ова е дека, е корисно да се има разновидни `артилерии` во тимот кои сами по себе даваат повеќе опции при изготвување на стратегијата за напад/гол. Сплет на околоности и се погоди да добиеме тоа, Сто Илјади Неделно. Јадниот се трудеше, се мачеше да ја отргне од себе фрлената оловната котва `price tag`, арно ама нема, не иде расизмус.

И сега, ке пробам да се обидам со паралелава да ти го доловам моментот.
Имаш склучено договор со оператор Х и имаш фрее 100мин и 50смс за 500ден. Тебе тоа ти е како исполнување на сонот, како да си пораснала а омилена касета ти била "Како ли јас да пораснам". Времето врви, менаџериве од операторот гледаат нешто `шкрипи`. Прават нови проекти во кои услугите кои ги нудат ке бидат 200мин, 100смс и 100мб за 300ден (т.е. минимум двајца играчи и секако за помалце парички).
И норамално, бидејки тебе ти е исполнет сонот ни на крај памет не ти доаѓа ни да ја разгледаш новата понуда.

Тоа е тоа, кнедли голтам секогаш кога ќе се спомне името, кхм, Сто Илјади Недлно.

Поздрав,
Семи Ли
:)

Ова со головите збунка е малце..

Незнам дали мисли на 20+ гола и Суарез у тим или мисли како замена на головите на Суарез со друг играч.. тука е штосот :)

Иначе убаво е кажано али на дело Аспас нема ни 3 гола да му додаде од тие 20 гола што бара:)

Хахахахаха.....најјак си ми вака кога ќе предвидиш нешто :pos:

Gabriele Marcotti of The Times said on TalkSport that Kyriakos Papadopoulos is close to joining Liverpool.

Daily Mirror: Kyriakos Papadopoulos, Simon Mignolet & Luis Alberto to join Liverpool for a combined £24m.

Ова со головите збунка е малце..

Незнам дали мисли на 20+ гола и Суарез у тим или мисли како замена на головите на Суарез со друг играч.. тука е штосот :)

Иначе убаво е кажано али на дело Аспас нема ни 3 гола да му додаде од тие 20 гола што бара:)

Според мене, мисли на 20+ гола со Суарез во тим, а и можиме да го постигниме ова, пошто ако останат лани сите на просекот и да го продолжат годинава, плус уште двајца офанзивци, и подобра клупа од лани, можно е, ама треба константност луѓе, нападот ни беше трет во лига, а бевме втори во клин-шитса, а завршивме 7мо, во гол разлика бевме супер само не се рамномерно распоредени головите, тука е проблемот. Ајде ќе видиме летово, изгледа многу бурно ќе биди и многу важно за понатамошниот развој на нашиот клуб, пошто многу играчи ги бараат. Многу е битно да се задржат Агер и Реина, не смееме да си дозволиме уште две дупки да отвориме, а Туре и Аспас се само почеток на летново лудило

Peja989 искрено мислење за Мињоле, може? :)

Не можам да ти дадам искрено зошто сакам да остане Реина, да ја задржи формата од крајов на сезонава, дури и да ја подобри и да биде наш голман уште доста сезони.

Кога станува збор за мои другари, едниот е Игор, го знаеш, навива за ЛФЦ и наш заеднички, кој е за Манчестер велат дека е одличен голман. Игор вика со задоволство во ЛФЦ, другиот вика дека е и те како добар трансфер и е моментално над Пепе :D

Абе како межеше толку шкарт фаци да се соберат на едно место невероватно нешто...
article-2340195-1A43213D000005DC-883_634x409.jpg

Toa im e od primanje kolbafcinaj kade ne im e mesto

Ponuda od 15 miljoni funti za Agger, od Barça.
Ajt anasana

Јас за Мињоле мозам да кажам дека е СРАЊЕ..

Или Реина или некој од Германците(ако веќе толку мора да се замени)

Во овај Ерменецов (како и да се чита презимето), Роџерс го бара толку посакуваниот goal scoring midfelder....затоа и лани сакаше да го купи Сигурдсон па и Демпси а не успеа во намерата, сега би добиле опција плус во нападот

Во овај Ерменецов (како и да се чита презимето), Роџерс го бара толку посакуваниот goal scoring midfelder....затоа и лани сакаше да го купи Сигурдсон па и Демпси а не успеа во намерата, сега би добиле опција плус во нападот

Мислам дека во ерменецов бара играч кој ќе игра на позиција ЦМ.... или една од Џерард или Лукас.

АЦМ е веќе зафатена позиција од Кутињо, па и според тоа не верувам дека ќе си дозволи таков луксуз да го проба на друга позиција.

Башка и лани спомена дека бара пробивен ЦМ кој ќе знае да повелече топка и знае да даде гол (освен АЦМ-то)
Кога дојде Ален беше планиран за таа позиција, но по сите проблеми и ротации неможеше да го игра тоа.

Мислам дека во ерменецов бара играч кој ќе игра на позиција ЦМ.... или една од Џерард или Лукас.

АЦМ е веќе зафатена позиција од Кутињо, па и според тоа не верувам дека ќе си дозволи таков луксуз да го проба на друга позиција.

Башка и лани спомена дека бара пробивен ЦМ кој ќе знае да повелече топка и знае да даде гол (освен АЦМ-то)
Кога дојде Ален беше планиран за таа позиција, но по сите проблеми и ротации неможеше да го игра тоа.

Не не, грешка си. Мктаријан игра attacking midfelder, лани даде 25 гола, и баш во интерјвјуто од Роџерс точно кажува оти ќе проба да додаде уште 20+ гола од лани, а дефинитивно заради тоа го купува и Мктаријан, а кај Ерменецов добра работа е тоа што знае да се извлече поназад, да прими топка и да го започни нападот, а Кутињо ќе игра лево крило како што играше во текот на скоро цела полусезона

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom