- Член од
- 15 август 2012
- Мислења
- 310
- Поени од реакции
- 500
Г-динот 100 илјади неделно ќе го продадат, ако не летово, зимскиот период 100%. Ама не оти е лош, туку така им чини на Роџерс и компанија.
Ама боље е и да го продадат, пошто у споредба со Борини, Mr. Perfect за мене (за вас г-динот 100 илјади неделно) го има измислено фудбалот.
Не сум сигурен за останатите, ама јас директно не реков дека е лош. Јас дури и посакувам фигура како Сто Илјади Неделно во тимот. Сега може ќе се запрашаш како тоа сакаш, имаш таков во тимот но всушност не го сакаш;
Моето видување околу сето ова е дека, е корисно да се има разновидни `артилерии` во тимот кои сами по себе даваат повеќе опции при изготвување на стратегијата за напад/гол. Сплет на околоности и се погоди да добиеме тоа, Сто Илјади Неделно. Јадниот се трудеше, се мачеше да ја отргне од себе фрлената оловната котва `price tag`, арно ама нема, не иде расизмус.
И сега, ке пробам да се обидам со паралелава да ти го доловам моментот.
Имаш склучено договор со оператор Х и имаш фрее 100мин и 50смс за 500ден. Тебе тоа ти е како исполнување на сонот, како да си пораснала а омилена касета ти била "Како ли јас да пораснам". Времето врви, менаџериве од операторот гледаат нешто `шкрипи`. Прават нови проекти во кои услугите кои ги нудат ке бидат 200мин, 100смс и 100мб за 300ден (т.е. минимум двајца играчи и секако за помалце парички).
И норамално, бидејки тебе ти е исполнет сонот ни на крај памет не ти доаѓа ни да ја разгледаш новата понуда.
Тоа е тоа, кнедли голтам секогаш кога ќе се спомне името, кхм, Сто Илјади Недлно.
Поздрав,
Семи Ли