Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Г-динот 100 илјади неделно ќе го продадат, ако не летово, зимскиот период 100%. Ама не оти е лош, туку така им чини на Роџерс и компанија.
Ама боље е и да го продадат, пошто у споредба со Борини, Mr. Perfect за мене (за вас г-динот 100 илјади неделно) го има измислено фудбалот.
Јас мислам оти сево ова го мислиш, оти те има физички привлечено, и ништо друго, секој реалист ќе кажи оти Керол е дрво, дрво издрвено и ништо друго

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Керол ја влажни...и толку од него у фузбаљ!

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Абе добар е Керол, да има кој да ја адаптира играта на него и ако се гради тимот околу него може да биде голем играч. Али кај нас тоа нема да успее пошто не играме така, многу просто. Не вреди 35, али правилно искористен во игра може да вреди 20. Ние за толку ако го дадеме тогаш и волкот сит и овците на број.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Тешко појќе од петмаесет.
Стилот нс ихра за со Керол веќе не се практикува никаде освен можебо во Виган или во трета лига

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Г-динот 100 илјади неделно ќе го продадат, ако не летово, зимскиот период 100%. Ама не оти е лош, туку така им чини на Роџерс и компанија.
Ама боље е и да го продадат, пошто у споредба со Борини, Mr. Perfect за мене (за вас г-динот 100 илјади неделно) го има измислено фудбалот.

Па Борини е КАДЕ каде поподвижен од Керол. За побрз да не правиме муабет и зошто го споредуваш со Борини?

Демек ако е Керол за продавање, пред тоа Борини треба да биде продаден?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ke kupime uste nekoj be?
Onde mamuimjebem izvadija kup spekulacii.
Ajt majkata..ili epten nekoj se malidzokishe ili ne znam...

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Rodgers on what he needs -

"We need one/two centre-halves, and I'm looking to bring 20 more goals into the team - so I'm also looking at an offensive player to give us a real threat on goal and another attacking midfield player.

"We definitely need to do that, especially if we're going to put some young ones out on loan to gain experience.

"It's not easy when you can't make mistakes, but we want to keep the acceleration and pushing on so this is a very important window for us."

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Rodgers on what he needs -

"We need one/two centre-halves, and I'm looking to bring 20 more goals into the team - so I'm also looking at an offensive player to give us a real threat on goal and another attacking midfield player.

"We definitely need to do that, especially if we're going to put some young ones out on loan to gain experience.

"It's not easy when you can't make mistakes, but we want to keep the acceleration and pushing on so this is a very important window for us."

Изјавата си е на место, само ние дела бараме. Кажи Scouser88 :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
20 гола повеќе од што постигнавме сезонава а? Третина од тие Суарез ги дае ебате, ако си отиде он ќе се одземат 20, па кој ли треба да дојде за да додате уште 40...? Бољи да има добар играч на ум Роџерс...

Член од
15 август 2012
Мислења
310
Поени од реакции
500
А што знам, мене не ме бендисува ваква јавна изјава. Со ова позитивната страна е инфромација од прва рака за фановите, НО од одруга страна пак, се става дознаење дека стриктно ке разгледуваме таков профил/тип на играчи. Тоа доведува до нагло и безмислено подигнување на цената на потенцијалните засилувања.

Тоа што го бараш, често го добиваш поскапо а тој пак што продава често го дава под цена.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Изјавата си е на место, само ние дела бараме. Кажи Scouser88 :D

Ова со головите збунка е малце..

Незнам дали мисли на 20+ гола и Суарез у тим или мисли како замена на головите на Суарез со друг играч.. тука е штосот :)

Иначе убаво е кажано али на дело Аспас нема ни 3 гола да му додаде од тие 20 гола што бара:)

Kajgana Shop

На врв Bottom