Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.082
- Поени од реакции
- 62.194
Кој мој албум е полош од XyloMyкакоидабеше...? Pablo Honey?Io Sono Interista сакав тебе и дечкото со име од лош албум (не се секирај, на ио е уште полош)
Ај да не сме оф-топик да се надоврзам: ми се допадна хемијата и сцените помеѓу Гослинг и Ева и генерално ликовите ми се допаднаа со исклучок на Бредли кој доби некаков недефиниран лик. Веројатно лошо помина таа транзиција што требаше да му се случи, повеќе поради скриптата отколку поради него. Ми се допадна камерата и исто bad cops ситуацијата, сакам такви филмови. Синот на Бредли исто, добар гад, типичен тинејџер од денешниве генерации.
Си мислам дека е еден од оние филмови кои палат ако се поврзеш со ликовите а мене сите приказни ми беа интересни -
онаа на пропалитет кој сака да си го промени животот но се наоѓа на дното па мора да ризикува се. Онаа на мајка која е заглавена на погрешно место со погрешен човек, settled down. Онаа на чесен полицаец кој под околностите е турнат во корумпиран свет од кој не може да се извлече...
Но признавам дека како целина можеше да функционира подобро. Инаку мислам дека е книга во прашање.