Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Аха. И без Игуаин како планираш да изгледа составот ? Имаш некоја визија, некои планови ?

Икер​
Карвахал - Варан - Рамос - Начо​
Кашемиру - Алонсо​
Бејл - Иско - Роналду​
Суарез​
:свиркам:

Се налути Флоро

Arsenal and Tottenham striker target Gonzalo Higuain will cost €58m, according to Real Madrid president Florentino Perez. “With €30m it’s better that they don’t come. Let’s see if people ask us for €58m for everyone and we sell one of ours for half that.”

Се налути Флоро

Arsenal and Tottenham striker target Gonzalo Higuain will cost €58m, according to Real Madrid president Florentino Perez. “With €30m it’s better that they don’t come. Let’s see if people ask us for €58m for everyone and we sell one of ours for half that.”

Убаво што се налутил, ама што ке им прави на толку напаѓачи ако донесе некој од Суарез или Кавани?

Убаво што се налутил, ама што ке им прави на толку напаѓачи ако донесе некој од Суарез или Кавани?

Абе и сам знае дека ако купи уште некој напаѓач Игуаин ќе мора да го продаде,башка и самиот играч си кажа дека не сака да дреме на клупа.
Сега се сили Перез,али знае дека никој нема да му даде 58 милиони,па на крај ќе биде дај шта даш и ќе го шитне за 20-25 милиони,колку што е и реалната цена за Игуаин во моментов.

Па нормално дека никој нема да даде 58 милиони, ама нема ни да го добијат тие што се заинтересирани пошто-зашто, како што се научени.
Реков погоре, Реал да потражи просечен играч од Катанија ќе му бараат 40 милиони, а ова глупиве ги шиткаат за кило семк играчите.
Ако толку го сакаат, нека се искешираат 30 милиони, за толку сигурно би го дале.

Роналдо ќе има конкуренција доколку дојде Суарез. :icon_lol:

734234_4060330167221_1114101534_n.jpg

Најверојатно Флоро е лут и на Игуаин бидејќи јавно кажа дека сака да го напушти Реал. Тоа всушност им дозволува на некои клубови да пристапат со понуди од 10-15 милиони на 120 рати и потоа да се чудат зошто ги одбиле.

Ако нешто ме нервираат италијанските клубови тоа е неценењето на вредноста на играчите на пазарот. Сакаат да ги земаат за 5 милиони на рати, епа нема.
Сетете се лани на понудата на Јувентус кон Арсенал за Ван Перси од 9 милиони евра или така нешто, згора на се 5 на почеток а другите 4 после 10 години, и бонус од 20 денара ако освои ЛШ и Италијанската лига. (не сум далеку од реалната иако нафрлив бројки)

Како и да е, највеќе ме плашат муабетите за Бејл во врска со потенцијалниот 100 милиони евра трансфер а сеуште немаме тренер.
--- надополнето: 11 јуни 2013 во 19:17 ---
Абе и сам знае дека ако купи уште некој напаѓач Игуаин ќе мора да го продаде,башка и самиот играч си кажа дека не сака да дреме на клупа.
Сега се сили Перез,али знае дека никој нема да му даде 58 милиони,па на крај ќе биде дај шта даш и ќе го шитне за 20-25 милиони,колку што е и реалната цена за Игуаин во моментов.

Ако реалната цена за Игуаин во моментов е 20-25 милиони, тогаш колку е за Јоветич? 5 милиони?

Само што вие сте спремни да дадете 35 милиони за Јоветич а овој го ставате во кош со Бендтнер.
Прв напаѓач во националниот тим на Аргентина кој игра пред Тевез и Агуеро вредел 20 милиони. Не ме зајбавај.

Ако реалната цена за Игуаин во моментов е 20-25 милиони, тогаш колку е за Јоветич? 5 милиони?

Само што вие сте спремни да дадете 35 милиони за Јоветич а овој го ставате во кош со Бендтнер.
Прв напаѓач во националниот тим на Аргентина кој игра пред Тевез и Агуеро вредел 20 милиони. Не ме зајбавај.

Марота ќе ти даде 35 милиони за играч :pos: Не заебавај,да беше спремен да даде 35 милиони за Јоветич веќе ќе беше договорен трансферов.За Јоветич Јуве би дал некој 20 милини со вклучени играчи во трансферов,али Фиорентина сака само кеш,така да ќе трае долго сагава и за него.

Не реков дека не вреди ни 20 милиони,али 58 не вреди сигурно.Освен Сити,Челзи,Монако,ПСЖ, кои и не покажуваат интерес кон играчов,не верувам дека другиве екипи би понудиле повеќе од 30 милиони.Толку е и според мене и реалната цена,само што Игуаин јавно кажа дека ќе го напушти Реал,па автоматски тимовите пробуваат и со помали понуди да го ангажираат.

JUVE_Ultras кои 58 милиони за Игуаин?

Па нормално дека никој нема да даде 58 милиони, ама нема ни да го добијат тие што се заинтересирани пошто-зашто, како што се научени.
Реков погоре, Реал да потражи просечен играч од Катанија ќе му бараат 40 милиони, а ова глупиве ги шиткаат за кило семк играчите.
Ако толку го сакаат, нека се искешираат 30 милиони, за толку сигурно би го дале.

Ќе си направите и вие ко Милан за Боатенг,го купија Геноа и одма отиде во Милан и тоа за ефтини пари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom