Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
А на кака кој ќе му прае друштво нели зимат некој таков :D

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

После у четот следуваат и линкови од неколку бразилски форуми кај шо навивачите на Сао Паоло се радуваат дека конечно се отарасиле oд КашемирУ :)

Пред една година на Арсенал му барале 25м сега на нас ни го дадоа гага :icon_lol:

Коментар:
Otro inmigrante. El Madrid parece la ONU. Como se ponga duro el ministerio del interior, igual desmantelan al equipo. :icon_lol:

Ако излезе ка ја што зборим, ќе ми дадеш негов профил да му се изнасмеем :D

Ако излезе по твое му се збираме и му правиме една ваква групна фотка:

tumblr_ljh4560RKp1qedhlk.jpg

Ако излезе ка ја што зборим, ќе ми дадеш негов профил да му се изнасмеем :D

Дај боже да излезе ка ти што збориш али тешко... незнам зошто фрлија 6мил на типов али ајде остај ги :свиркам:

Ако дојде Анчелоти најкористен играч ќе биде овој Кашемиру... у 80 мин излегува Суарез влегува Кашемиру и браниме 1-0 :icon_lol:

Ne znam zasto ste tolku negativni kon Karlo i negovata "defanzivna" taktika koga Chelsea dadoa najveke gola vo edna sezona bas toj koga bese menadzer, mislam 103 deka bea. Vo isto taka ofanzivna liga kako spanskata ne gledam kako ne bi go povtoril toa.

Џуџињава сакале Варан да го купат, биле спремни да дадат 30 милиони колку што изнесува клаузулата али Варан рекол "Не" ...сега колку има вистина во ова знаат само тие од ТV3

Исто и за Мурињо важеше дека игра дефанзивно, па лани 120+ гола дадоа. Не знам со Капело каков беше учинокот. Сепак, Анчелоти двапати ја има освоено ЛШ (исто како и Жозе, ама друг табиет се), па ако го назначат, треба да му се даде доверба.

Јас се шегував кога велев да им го дадеме Игуаин џабе на Јувентус тие озбилно ме сфатиле сакаат да го земат на 72 рати без жиранти :icon_lol:

Кога бараме нивни играчи или ќе не одбијат или ќе вредат 50милиони ко Амаури а кога сакаат да земат некој наш веднаш му ја убиваат цената у поим. Нека си дадат 35м и нека си го носат нека имаат 25 нападачи или па Јоветиќ зверот нека го земат :icon_lol:

Јас се шегував кога велев да им го дадеме Игуаин џабе на Јувентус тие озбилно ме сфатиле сакаат да го земат на 72 рати без жиранти :icon_lol:

Кога бараме нивни играчи или ќе не одбијат или ќе вредат 50милиони ко Амаури а кога сакаат да земат некој наш веднаш му ја убиваат цената у поим. Нека си дадат 35м и нека си го носат нека имаат 25 нападачи или па Јоветиќ зверот нека го земат :icon_lol:
Аха. И без Игуаин како планираш да изгледа составот ? Имаш некоја визија, некои планови ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom