Mj
Маестро
- Член од
- 25 јануари 2008
- Мислења
- 754
- Поени од реакции
- 212
nopeМе интересира дали е ова точно http://fitness.bizcalcs.com/Calculator.asp?Calc=Body-Fat-Navy дали покажува точни резултати.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
nopeМе интересира дали е ова точно http://fitness.bizcalcs.com/Calculator.asp?Calc=Body-Fat-Navy дали покажува точни резултати.
Како мислиш извлекување на бицепс?Знае некој вежби за извлекување на бицепсот?
колку е препорачана дневна доза зелен чај
да ве прашам кога е подобро да се прават стомачни пред или после кардио ?? (на пр после или пред трчање )
Me интересира дали може да се направи убаво тело со домашнава справа? Со средена исхрана и 3,4 неделна на справава (и плус бенч и вратило за додатни вежби). Значи не бодибилдерско тело туку онака, атлетско дефинирано.
Me интересира дали може да се направи убаво тело со домашнава справа? Со средена исхрана и 3,4 неделна на справава (и плус бенч и вратило за додатни вежби). Значи не бодибилдерско тело туку онака, атлетско дефинирано.
Обична хоум мејд клупа е за стомачни што правам. Али пошо не поднесувам гужви (во кој што би спаѓале и теретаниве) дали вреди да ја купам справава. Не барам нешо шварци резултати, чисто убаво тело.Само бенч, вратило и еднорачни - ништо друго не ти е потребно за да изградиш добро тело (за справи зборам). А од кај ти е купен бенчот?
Обична хоум мејд клупа е за стомачни што правам. Али пошо не поднесувам гужви (во кој што би спаѓале и теретаниве) дали вреди да ја купам справава. Не барам нешо шварци резултати, чисто убаво тело.
Па не знам на кого да верувам, едни викаат ок биле справиве за почетници други (меѓу кој и еден фитнес инструктор што прашав) ги критикуваат поим неам што да мислам. Па викам да си прашам пак тука. И така.Незнам, ја немам пробано. Пред да ја купиш, пробај ја, види дали ти одговара, тежини ова-она... А за тоа со Шварци, и да сакаш неможеш да бидеш како него! Тоа е само заблуда на почетниците кои мислат со 2 месеци во теретана и "хемија" (една туба протеин), Шварценегер ќе се направат. Еее да видиш колку треба... Внучко, да му веруваш на дедо.