Немаат врска теговите со твоето растење.Ја бев 172 цм не ми текнува ам толку 1 година дигав тегови и се уз тегови и пораснав 10 цм 182 цм сум 14 год. Сите другари останаа исти а тег немаат дигнато море каков тег склек немаат напраено значи вежбајте
Ама не ме намалијаНемаат врска теговите со твоето растење.
И тоа е еден од митовите - дека кревање тегови ќе те направи понизок.Ама не ме намалија
Имаш некој извор што би го потврдил твојот став?И тоа е еден од митовите - дека кревање тегови ќе те направи понизок.
Има ли извори кои го потврдуваат обратното?Имаш некој извор што би го потврдил твојот став?
Затоа што ниските имаат поголема потреба од компензација преку набивање мускули поради комплексот од висината.Арнолд е висок а билдер бил сегашниве се ниски нез зш.
Јас не изнесувам тврдење, тој што изнесува е должен да приложи докази.Има ли извори кои го потврдуваат обратното?
Недостатокот на научни докази ниту научни тврдења дека одредена активност предизвикува одреден билошки ефект е доказ дека не постои таков ефект. Кревањето тегови е широко распространета активност веќе долго време - доколку предизвикуваше намалување на висината, науката досега тоа ќе го утврдеше.Јас не изнесувам тврдење, тој што изнесува е должен да приложи докази.
Висока и проблем ми е мене висината ДА, секогаш наогам некој момци кои се пониски од мене па се мислам како да излезам да не бидеме француски пар низ град, и затоа претставува проблем ама треба да научиш да се справиш и со тој како и со сите други, ке е откажеш од штиклите и ке се префрлиш на ники потпетици иако и ова не е решение:pos2: