Колку е битна висината?

• Креатор на темата Креатор на темата sajSiGa
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми е битна,и? :pipi:

Само не сакам да е онака ептен превисок.Не бев свесна изгледа ама во последно време имам некоја апатија кон многу високи а ептен слаби машки,некако сите ми се слични еден на друг,бар во моите очи де.Сите имаат нешто заедничко што мене ми смета.Дури не знам конкретно ни што е тоа.:D

Висината ми е битен дел и мене. 1.85-6 сум висок, и сега глупаво би делувало девојката да ми е висока 1.90 :pos:
Незнам за другите, ама јас би се осеќал како штрумф.
Девојката и на штикли треба да биде малку пониска од машкото.

Висината ми е битен дел и мене. 1.85-6 сум висок, и сега глупаво би делувало девојката да ми е висока 1.90 :pos:
Незнам за другите, ама јас би се осеќал како штрумф.
Девојката и на штикли треба да биде малку пониска од машкото.
190 високи скоро и ги нема :D

Битна е.
Јас сум околу 195. Џенцкине испод 165 многу-многу не ми праат мерак. Треба да се наведнам за да ја залапам.

Битна е.
Јас сум околу 195. Џенцкине испод 165 многу-многу не ми праат мерак. Треба да се наведнам за да ја залапам.

јас сум 193 и немам проблем нема потреба да се наведнеш..

Кажав претходно за Некој таман ;) Али помалку од тебе . Да оставиме нешто на имагинацијата:icon_lol:
--- надополнето: 7 мај 2013 во 18:00 ---

А бре ишијас ќе те фати:P

Него ишијас,нејзе вратот,да ти се одмилит :D

Важна е бе како не ,јас не ни забележувам машки пониски од мене,не ми се во видно поле :D
Таман разлика е 10 цм, и на штикли кога ќе се качи женското да се тука некаде со висината. Да се знајт кој е маж бе.

јас не сум висок нагоре, јас сум долг хоризонтално. така надоместувам за висината.

188cm sum visok i neznam oti ama bitno mi e kolku ke e visoka devojkata, baska i meraklija sum na dolgi vitki zenski nodzinja ;)

1.68, 58 кг. нa штиклa рецимо 1.78см
Зaдоволнa сум од висинaтa, преферирaм високи момци и немaм комплекс, зошто имaм јaк стил, стaв и други квaлитети со кои се истaкнувaм.

Висината е меѓу најбитните особини која ги дефинира односите меѓу луѓето - во корист на високите. Сед бат чру. Кај нас машките треба да бидат отприлика >180цм, а женските >170цм (за да се сметаат за високи, де)

Кај ја видов темава кај се запустив....со ова сум искомплексиран вкрај висок сум 174цм али мн ме нервира оти се по повисоки женски се залетувам или пак некоја колку мене и ко ќе се качи на штикли си еба мајката отиде внебо. Абе се отепав од кошарка тренирање и играње и не мрднав ни милиметар, на оваа висина сум застанат од 15години и крај дали дека влегов на 14 во теретана или што незнам али се заебав и не пораснав ич.
Инаку многу ме нервира женските што си имаат врзано вкрпче со понизок не...имав девојка повисока од мене 2 цм и ко ќе се качеше на штикли беше еееее каде каде али пак никогаш не се срамеше дека била повисока и што ќе кажеле други абе висина не игра мн мн улога бе (ова дали дека сум понизок па се вадам :ROFLMAO:)...то е то толку сум и така ќе си живеам па ако најдам некоја да ме сака па и повисока или колку мене не е проблем ако не ич не ме боли

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom