Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
Ај стварно баталете македонски, ќе излезе клучот, ќе видиме. Англиски...не морам ништо да учам, тоа е добро. :D

Ај стварно баталете македонски, ќе излезе клучот, ќе видиме. Англиски...не морам ништо да учам, тоа е добро. :D

За колку време ќе излезе клучот ?

За колку време ќе излезе клучот ?

Искрено..појма немам. Резултати кажаа за едно месец дена, а клучот демек ќе излезел за неколку дена (после англиски ваљда). Мада, јас мислам дека клучот ќе излезе неколку дена пред резултатите.

Англиски искрено незнам шо да се спремам. :)

Англиски искрено незнам шо да се спремам. :)

Такоџе :)

Само есеи си вежбам и читам од ова скриптава текстовиве и толку :) Само лошо е што немам клуч и незнам дали е точно или не...

Ме интересира за математика за матурата....
Дали на задачите шо се со заокружување (негде 30тина се) исто ќе се заокружува во тој црвенио лист ???

Ме интересира за математика за матурата....
Дали на задачите шо се со заокружување (негде 30тина се) исто ќе се заокружува во тој црвенио лист ???

не верувам пошто како и да е треба да ти го прегледаат решавањето.

Такоџе :)

Само есеи си вежбам и читам од ова скриптава текстовиве и толку :) Само лошо е што немам клуч и незнам дали е точно или не...

Која скрипта? Ја едино би вежбал на тестовите од претходните години, еве незнам...

btw кај беа тестовите на matura.gov.mk за англиски?
--- надополнето: 9 јуни 2013 во 13:35 ---
Која скрипта? Ја едино би вежбал на тестовите од претходните години, еве незнам...

Иам една скрипта што ни ја склопија професорите од Орце и ја вежбавме на дополнителни...

btw кај беа тестовите на matura.gov.mk за англиски?
--- надополнето: 9 јуни 2013 во 13:35 ---

matura.gov.mk > државна матура > тестови од државна матура > понатака лесно е

jas iskreno ne znam dali so 4 ka kje polozam, valjda so 3 ka , zs u mojata grupa nemase nekoj uceni lugje,bea se namesteni vo grupite,kaj nas site so 2 ki :D baska testatorkata ni bese gad,dodeka kaj drugite so sakale praele, i praevme so praevme pisuvavme ama koj od kogo da prpise ja naebavme :D

Ај некој дали памти колку прашања имаше од тие за читање последните?
40 литература, 16-17 граматика, и последните?

Ај некој дали памти колку прашања имаше од тие за читање последните?
40 литература, 16-17 граматика, и последните?

30. Еден другар ги изброил, вкупно 100 бода се во прашање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom