- Член од
- 1 март 2010
- Мислења
- 7.888
- Поени од реакции
- 14.441
Точно еДали навистина истиот инвеститор на ЖРК Вардар СЦБТ прави машка екипа ???
слушнав нешто и слободни играчи барале за во втора лига ???
Точно еДали навистина истиот инвеститор на ЖРК Вардар СЦБТ прави машка екипа ???
слушнав нешто и слободни играчи барале за во втора лига ???
На која страна? На ЖРК Вардар сигурно не било...Јас тоа го видов на фб страната на ракометни вести, а тоа е далеку од официјална странаМислам дека на официјална страна беше тоа со mail-от...
На страната од ЖРК, ама не сум сигурен.На која страна? На ЖРК Вардар сигурно не било...Јас тоа го видов на фб страната на ракометни вести, а тоа е далеку од официјална страна![]()
Таму тврдам дека немало ништо за тоаНа страната од ЖРК, ама не сум сигурен.
На ракометни вести беше, а мејлот беше од ЖРК Вардар...На страната од ЖРК, ама не сум сигурен.
Па ваљда ќе им побара некој или јавно да ги повика по 50 евра секој месец да одвојат колку да живурка клуботРК СТРУГА - РК Битола 22-21
Победа во баражот која нема да значи ништо доколку не се најдат спонзори за да се игра во супер лигата
Да се надеваме дека Н.Мојсо, З.Мојсо, Јоноски, Велко Маркоски, Никола Маркоски, Ојлески, Кукоски, Даскалоски и не ми текнува уште кои други струшки играчи ќе фрлат бар по 50 евра колку да се плаќаат судиите![]()
Честито пласман...РК СТРУГА - РК Битола 22-21
Победа во баражот која нема да значи ништо доколку не се најдат спонзори за да се игра во супер лигата
Да се надеваме дека Н.Мојсо, З.Мојсо, Јоноски, Велко Маркоски, Никола Маркоски, Ојлески, Кукоски, Даскалоски и не ми текнува уште кои други струшки играчи ќе фрлат бар по 50 евра колку да се плаќаат судиите![]()
Фала, фалаЧестито пласман...![]()