Верноста, некогаш - би издржале ли сега

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
сакаш да кажеш дека спермата не се мие ?
Човек, ако тој ништо не и значи после тој секс, ако сака нека траел и цела вечер, нејна ствар, не ме интересира.
Искрено ја сум таков што не се оптоварувам со такви мисли. Ама ич. Не сум ја купил па да е моја и да ми е строго верна. :)
Bravo ako si tolku liberalen, sloboden decko:)

Ama se ostanuva na toa , ako.....
a raelno da go osetis na svoj grb , ne veruvam deka bi ti bilo seedno, i deka bi prodolzil ko nisto da ne bilo.

Dokazi , iskustvo se bitni...vaka ne ti veruvam:D

F

FARANG

Гостин
До предавството ми е. Само не очекувам некој на кој врв на емотивниот и сексуалниот живот му се курви од 5$ во Банког да разбере.

;)

И многу јак е аргументот по аналогија од себе си. Сите слаби карактери така размислуваат. Ова е твојата логика.

Јас би украл кога би имал можност.
Јас сум човек.
Значи сите луѓе крадат.

Гледаш проблем?

Па така кажи де до предавството е нема везе она со свршувањето во уста ;). Зошто па мислиш дека и другиот партнер би бил лојален? На крај крајева кој тука кого предава? За мене предавство е и тој што отишол сам во странство и ја оставил да чека ако планирал иднина со неа требале да си бидат заедно. Друго е војска друго е странство.

Во иднина олади малце со лични напади нит ме знаеш нит знаеш нешто повеќе за мене, си прочитал некој пост овде и тоа е се. Глупо е да поврзуваш емитовен и сексуален живот во денешно време ама џабе ти зборам ти очигледно уште живееш во времето кое Анчо го опиша во воведот...

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Bravo ako si tolku liberalen, sloboden decko:)

Ama se ostanuva na toa , ako.....
a raelno da go osetis na svoj grb , ne veruvam deka bi ti bilo seedno, i deka bi prodolzil ko nisto da ne bilo.

Dokazi , iskustvo se bitni...vaka ne ti veruvam:D
Ми се случило, не толку nasty ко шо опишува Ставогрин, али ми се има десено. И онака не се толку изнервирав. Не ми беше сеедно али размислив и си викам јебига се десило. Од тогаш настојувам да немам толку страсти спрема тоа. Секако не ако се повтори. Тоа е веќе црвена линија. Зборам ако се деси еднаш и не контактираат веќе.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
сакаш да кажеш дека спермата не се мие ?
Човек, ако тој ништо не и значи после тој секс, ако сака нека траел и цела вечер, нејна ствар, не ме интересира.
Искрено ја сум таков што не се оптоварувам со такви мисли. Ама ич. Не сум ја купил па да е моја и да ми е строго верна. :)
Се мие спермата како не, друго не се мие.

Има едно нешто што се вика суета, и што е погонско гориво на човештвото.

Само уште едно прашање, живо сум заинтересиран. Немој да мислиш дека сакам да те навредам, едноставно ме интересира.

Да речеме дека ебачот од приказната го снимил чинот на сексот, и потоа таа снимка почнува да кружи низ мобилните телефони на твои познаници, со потенцијал дури и твоите родители да ја видат акцијата.

Дали ќе ти смета?
--- надополнето: 8 јуни 2013 во 11:29 ---
Во иднина олади малце со лични напади нит ме знаеш нит знаеш нешто повеќе за мене, си прочитал некој пост овде и тоа е се. Глупо е да поврзуваш емитовен и сексуален живот во денешно време ама џабе ти зборам ти очигледно уште живееш во времето кое Анчо го опиша во воведот...
Јас не сум видовит, и за луѓето овде судам преку постовите кои ги пишуваат. Не гледам зошто тоа го доживуваш како напад. Нон стоп се фалиш со твоите сексуални потфати, а кога некој ти ги сумаризира, тоа да ти било личен напад. Циркус.

И тој аргумент со денешно време исто е многу јак.

Во денешно време јас сум курва.
Сите живеат во денешно време.
Сите се курви.

Ти треба еден забрзан курс од логика. ;)

Член од
17 февруари 2013
Мислења
575
Поени од реакции
481
Па така кажи де до предавството е нема везе она со свршувањето во уста ;). Зошто па мислиш дека и другиот партнер би бил лојален? На крај крајева кој тука кого предава? За мене предавство е и тој што отишол сам во странство и ја оставил да чека ако планирал иднина со неа требале да си бидат заедно. Друго е војска друго е странство.

Времето на Анчо било прекрасно имало вистинска лјубов,мегусебна доверба,топлина и блискост!Сега можиме да сонвиме за такво нешто се е извештачено ,лицемерно,царува интересот и ништо друго се е на продажба!:(

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261

Само уште едно прашање, живо сум заинтересиран. Немој да мислиш дека сакам да те навредам, едноставно ме интересира.

Да речеме дека ебачот од приказната го снимил чинот на сексот, и потоа таа снимка почнува да кружи низ мобилните телефони на твои познаници, со потенцијал дури и твоите родители да ја видат акцијата.

Дали ќе ти смета?
Нема да се навредам ама сега ептен ја забега. :)
Зборувам за едноставно неверство. Секако дека ќе ми смета и ќе идам главата ќе му ја пукнам. И со него ќе си имам работа. Не со неа, таа ипак ќе биде повредена од самата снимка.
И цело време зборувам за девојка, не за сопруга. Да се разбереме.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Зборувам за едноставно неверство. Секако дека ќе ми смета и ќе идам главата ќе му ја пукнам. И со него ќе си имам работа. Не со неа, таа ипак ќе биде повредена од самата снимка.
За да ги сфатиш последиците од своите ставови, мора секогаш да ги видиш екстремите. Зошто би ти сметало ако е снимена? Па тоа е само секс за една ноќ, и нема никакво значење. Ќе им кажеш на твоите, абе ако друг и свршува во уста, јас ја сакам и почитувам, и ќе останам со неа. Или не е повеќе така?

Гледаш како наеднаш те напушти либералноста?

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
Ми се случило, не толку nasty ко шо опишува Ставогрин, али ми се има десено. И онака не се толку изнервирав. Не ми беше сеедно али размислив и си викам јебига се десило. Од тогаш настојувам да немам толку страсти спрема тоа. Секако не ако се повтори. Тоа е веќе црвена линија. Зборам ако се деси еднаш и не контактираат веќе.
Aha...kako bese onaa , od ednas ne se stanuva peder, ebago:D
si i progledal niz prsti i si prodolzil ...bravo , pak ke ti recam.

A sto ako i druga partnerka te izneveri taka , samo za ednas , i nea bi i prostil ?

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
За да ги сфатиш последиците од своите ставови, мора секогаш да ги видиш екстремите. Зошто би ти сметало ако е снимена? Па тоа е само секс за една ноќ, и нема никакво значење. Ќе им кажеш на твоите, абе ако друг и свршува во уста, јас ја сакам и почитувам, и ќе останам со неа. Или не е повеќе така?

Гледаш како наеднаш те напушти либералноста?
Не знам шо сакаш да постигнеш. Мислиш дека ми го смени мислењето со примерот? Хаха. Ја не реков дека нема да и простам на неа туку дека него ќе го казнам. И плус тоа, не размислувам на начинот на кој ти размислуваш. Дали и свршил во уста или во уше. Можеби затоа не ми е проблем.

Член од
17 февруари 2013
Мислења
575
Поени од реакции
481
Зошто да му пукниш глава на момакот,девојката те изневерила не те изневерил тој!Можда таа сакала да се сними додека имала секс со него?

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Зошто да му пукниш глава на момакот,девојката те изневерила не те изневерил тој!Можда таа сакала да се сними додека имала секс со него?
Примерот беше доколку тој ја снима и ја покажува.

И не ми е јасно зошто не можете да се помирите дека некој може да има поразлично сваќање на работите од вас. Поинаку размислувам, едноставно е.

Aha...kako bese onaa , od ednas ne se stanuva peder, ebago:D
si i progledal niz prsti i si prodolzil ...bravo , pak ke ti recam.

A sto ako i druga partnerka te izneveri taka , samo za ednas , i nea bi i prostil ?
Зависи и од неа. Дали вреди. А темата тука нели беше дали јас би изневерил, а не дали би простил или се лажам ?

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Не знам шо сакаш да постигнеш. Мислиш дека ми го смени мислењето со примерот? Хаха. Ја не реков дека нема да и простам на неа туку дека него ќе го казнам. И плус тоа, не размислувам на начинот на кој ти размислуваш. Дали и свршил во уста или во уше. Можеби затоа не ми е проблем.
Се разбравме. Ти си либерален дечко што би му го скршил носот на ебачот на твојата девојка, но само под услов ако ја сними дури и свршува во уста. Инаку е ОК.

;)

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Јас сум верна.
Неверството е нешто што може секому да му се случи, не велам не.
Но кога би ме изневерил партнерот, не би можела да преминам преку тоа. Би простила, ние веќе не би биле заедно. Како ќе се гушнеме? Како ќе се смееме? Како ќе се зезаме?

Кога мене би ми се случило такво нешто (скраја да е, пу пу), јас не би можела да бидам веќе со партнерот, нема што да барам прошка, или да признавам или не знам што. Штом дошло до тоа, значи меѓу нас нешто големо не е во ред.

Јас сум дваесетина години помлада од Анчо, па и у мое време си ги чекавме дечковците. Ниту имаше мобилни, ниту скајпови да се гледаме секој ден. Само слику твоју љубим :love:

F

FARANG

Гостин

Дали ќе ти смета?
--- надополнето: 8 јуни 2013 во 11:29 ---

Јас не сум видовит, и за луѓето овде судам преку постовите кои ги пишуваат. Не гледам зошто тоа го доживуваш како напад. Нон стоп се фалиш со твоите сексуални потфати, а кога некој ти ги сумаризира, тоа било личен напад. Циркус.

И тој аргумент со денешно време исто е многу јак.

Во денешно време јас сум курва.
Сите живеат во денешно време.
Сите се курви.

Ти треба еден забрзан курс од логика. ;)

Пошто не си видовид и пошто формираш мислење само врз база на неколку постови од форумот тогаш заклучокот е дека си глуп.

Ако пишував само за фудбал најверојатно фудбалер ќе бев по твојата логика ама ајде... Ваљда разбираш дека има разлика помегу сексуални потфати и емотивна поврзаност.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Пошто не си видовид и пошто формираш мислење само врз база на неколку постови од форумот тогаш заклучокот е дека си глуп.

Ако пишував само за фудбал најверојатно фудбалер ќе бев по твојата логика ама ајде... Ваљда разбираш дека има разлика помегу сексуални потфати и емотивна поврзаност.
Многу сум глупав, тое е генералното мислење за мене на форумот. :)

Не постои директна врска помеѓу сексуалноста и емотивноста. Сексот е агресивен чин, љубовта не е агресивност. Но двете се пресекуваат низ суетата, и таа ги прави неразделни. Ме мрзи да ти објаснувам, плус и не верувам дека кој знае колку те интересира, бидејќи не крајот од приказната нема жолта курва врзана со јаже.

;)

Kajgana Shop

На врв Bottom