kooperativa
Г-ин Пола Милениум
- Член од
- 2 октомври 2012
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 8.601
забегавтеееееееееееееееееее
Ај да сме сигурни и да провериме уште еднаш.Јас си кажувам за себе. Сум чекала скоро година, можеле и две да бидат.
Чекај, само малку попластично, да видам дали сфатив. Значи ти си некаде подалеку, да речеме работиш или студираш, и твојата девојка излегува една вечер, наоѓа некој рандом лик, одат кај него во станот и имаат секс. Онака жесток, да речеме со понекој посочен детал, на пример и свршува на твојата девојка во уста.PurplePuma Не ми е проблем да простам некое неверство на брзина. Ако се случило тоа, нема да го земам толку тешко, ако стварно ја сакам и почитувам. Секако ако мојата проценка е дека се случило ради хормони. Но ако проценам дека тоа неверство е причина за послаба врска, приказната е друга но не е тоа темата тука. Јас од моја страна ќе се потрудам да бидам коректен и искрен.
Сепак, не можам да тврдам за ситуации како пијанство или некоја друга опојка.
De pa i ti , ami ako i svrsil na cicki na pr , ke ima olesnitelna okolnost? sansa za proska ili ne?Чекај, само малку попластично, да видам дали сфатив. Значи ти си некаде подалеку, да речеме работиш или студираш, и твојата девојка излегува една вечер, наоѓа некој рандом лик, одат кај него во станот и имаат секс. Онака жесток, да речеме со понекој посочен детал, на пример и свршува на твојата девојка во уста.
И ти после се враќаш, таа ти кажува, и ти целиот среќен заради нејзината искреност, и фактот што спермата во уста ништо не и значеше, ја продолжуваш гордо врската. Продолжуваш да ја сакаш и почитуваш.
Браво дечко, секоја чест, јас не би можел.
De pa i ti , ami ako i svrsil na cicki na pr , ke ima olesnitelna okolnost? sansa za proska ili ne?
до сексот или до помислата на спермата во уста ти е?Чекај, само малку попластично, да видам дали сфатив. Значи ти си некаде подалеку, да речеме работиш или студираш, и твојата девојка излегува една вечер, наоѓа некој рандом лик, одат кај него во станот и имаат секс. Онака жесток, да речеме со понекој посочен детал, на пример и свршува на твојата девојка во уста.
И ти после се враќаш, таа ти кажува, и ти целиот среќен заради нејзината искреност, и фактот што спермата во уста ништо не и значеше, ја продолжуваш гордо врската. Продолжуваш да ја сакаш и почитуваш.
Nemoj , ako ja sledis denesnata moda uste poveke ke zatalkas.
Не знам, јас само прашувам да се поднаучам во модерните текови, се изгубив во толку разбирање и либералност.
До предавството ми е. Само не очекувам некој на кој врв на емотивниот и сексуалниот живот му се курви од 5$ во Банког да разбере.до сексот или до помислата на спермата во уста ти е?
дај бре ти у странство дева марија ќе изиграваш а?
И уште аку момакот имал некоја болештина , хив или хпв на среќата и гордоста ќе и нема крај.Модерни врминја нема што!Чекај, само малку попластично, да видам дали сфатив. Значи ти си некаде подалеку, да речеме работиш или студираш, и твојата девојка излегува една вечер, наоѓа некој рандом лик, одат кај него во станот и имаат секс. Онака жесток, да речеме со понекој посочен детал, на пример и свршува на твојата девојка во уста.
сакаш да кажеш дека спермата не се мие ?Чекај, само малку попластично, да видам дали сфатив. Значи ти си некаде подалеку, да речеме работиш или студираш, и твојата девојка излегува една вечер, наоѓа некој рандом лик, одат кај него во станот и имаат секс. Онака жесток, да речеме со понекој посочен детал, на пример и свршува на твојата девојка во уста.