Верноста, некогаш - би издржале ли сега

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
забегавтеееееееееееееееееее:D

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
Јас си кажувам за себе. Сум чекала скоро година, можеле и две да бидат.
Ај да сме сигурни и да провериме уште еднаш.
Го праќаме Форест Камп на една година во Америка.
И те пратиме после првата кривина, каде влегуваш.

Член од
17 февруари 2013
Мислења
575
Поени од реакции
481
Нема верност во денешно време,секој за себе индивидуализам ,а другите шо ги фермаш!

Член од
6 февруари 2010
Мислења
882
Поени од реакции
923
Ако вистина го сакаш ќе го чекаш, ама во меѓувреме ќе се опнеш со две-три/двајца-тројца.
Ретко кој што излегува било со друштво било сам со другар/ка може да остане верен. Едноставно ќе улета нешто. Ако седиш дома цело време има некоја шанса да го дочекаш.

F

FARANG

Гостин
Нит би чекал нит очекувам да чека. Се е до човекот ок и најверојатно има такви што би чекале ама мислам денес тоа е релативно мал процент. Голема разлика е војска каде си во касарна 95% од времето и работа во странство каде имаш слобода. Исто важи и за „домакинката“ ако порано бил филмот војска, свадба, денес во куманово филмот е печалба, развод не пак свадба. Во денешно време странство/парите знаат почесто да заебат врска него да ја средат.

Иначе јас знам еден (45+ год) што е женет и во МКД и во страство. Си има 2 фамилии, таква му е работата 6 месеци е во една држава со едната фамилија, потоа 6 месеци е во МКД со другата фамилија. Кој како си ја наредил :свиркам:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
PurplePuma Не ми е проблем да простам некое неверство на брзина. Ако се случило тоа, нема да го земам толку тешко, ако стварно ја сакам и почитувам. Секако ако мојата проценка е дека се случило ради хормони. Но ако проценам дека тоа неверство е причина за послаба врска, приказната е друга но не е тоа темата тука. Јас од моја страна ќе се потрудам да бидам коректен и искрен.
Сепак, не можам да тврдам за ситуации како пијанство или некоја друга опојка. :)
Чекај, само малку попластично, да видам дали сфатив. Значи ти си некаде подалеку, да речеме работиш или студираш, и твојата девојка излегува една вечер, наоѓа некој рандом лик, одат кај него во станот и имаат секс. Онака жесток, да речеме со понекој посочен детал, на пример и свршува на твојата девојка во уста.

И ти после се враќаш, таа ти кажува, и ти целиот среќен заради нејзината искреност, и фактот што спермата во уста ништо не и значеше, ја продолжуваш гордо врската. Продолжуваш да ја сакаш и почитуваш.

Браво дечко, секоја чест, јас не би можел.

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
Чекај, само малку попластично, да видам дали сфатив. Значи ти си некаде подалеку, да речеме работиш или студираш, и твојата девојка излегува една вечер, наоѓа некој рандом лик, одат кај него во станот и имаат секс. Онака жесток, да речеме со понекој посочен детал, на пример и свршува на твојата девојка во уста.

И ти после се враќаш, таа ти кажува, и ти целиот среќен заради нејзината искреност, и фактот што спермата во уста ништо не и значеше, ја продолжуваш гордо врската. Продолжуваш да ја сакаш и почитуваш.

De pa i ti , ami ako i svrsil na cicki na pr , ke ima olesnitelna okolnost? sansa za proska ili ne?

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
De pa i ti , ami ako i svrsil na cicki na pr , ke ima olesnitelna okolnost? sansa za proska ili ne?
:D

Не знам, јас само прашувам да се поднаучам во модерните текови, се изгубив во толку разбирање и либералност.

F

FARANG

Гостин

до сексот или до помислата на спермата во уста ти е?

дај бре ти у странство дева марија ќе изиграваш а?

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
до сексот или до помислата на спермата во уста ти е?

дај бре ти у странство дева марија ќе изиграваш а?
До предавството ми е. Само не очекувам некој на кој врв на емотивниот и сексуалниот живот му се курви од 5$ во Банког да разбере.

;)

И многу јак е аргументот по аналогија од себе си. Сите слаби карактери така размислуваат. Ова е твојата логика.

Јас би украл кога би имал можност.
Јас сум човек.
Значи сите луѓе крадат.

Гледаш проблем?

Член од
17 февруари 2013
Мислења
575
Поени од реакции
481

И уште аку момакот имал некоја болештина , хив или хпв на среќата и гордоста ќе и нема крај.Модерни врминја нема што!:notworthy:

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261

сакаш да кажеш дека спермата не се мие ?
Човек, ако тој ништо не и значи после тој секс, ако сака нека траел и цела вечер, нејна ствар, не ме интересира.
Искрено ја сум таков што не се оптоварувам со такви мисли. Ама ич. Не сум ја купил па да е моја и да ми е строго верна. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom