kooperativa
Г-ин Пола Милениум
- Член од
- 2 октомври 2012
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 8.601
забегавтеееееееееееееееееее

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ај да сме сигурни и да провериме уште еднаш.Јас си кажувам за себе. Сум чекала скоро година, можеле и две да бидат.

PurplePuma Не ми е проблем да простам некое неверство на брзина. Ако се случило тоа, нема да го земам толку тешко, ако стварно ја сакам и почитувам. Секако ако мојата проценка е дека се случило ради хормони. Но ако проценам дека тоа неверство е причина за послаба врска, приказната е друга но не е тоа темата тука. Јас од моја страна ќе се потрудам да бидам коректен и искрен.
Сепак, не можам да тврдам за ситуации како пијанство или некоја друга опојка.![]()
Чекај, само малку попластично, да видам дали сфатив. Значи ти си некаде подалеку, да речеме работиш или студираш, и твојата девојка излегува една вечер, наоѓа некој рандом лик, одат кај него во станот и имаат секс. Онака жесток, да речеме со понекој посочен детал, на пример и свршува на твојата девојка во уста.
И ти после се враќаш, таа ти кажува, и ти целиот среќен заради нејзината искреност, и фактот што спермата во уста ништо не и значеше, ја продолжуваш гордо врската. Продолжуваш да ја сакаш и почитуваш.
Браво дечко, секоја чест, јас не би можел.
De pa i ti , ami ako i svrsil na cicki na pr , ke ima olesnitelna okolnost? sansa za proska ili ne?

Чекај, само малку попластично, да видам дали сфатив. Значи ти си некаде подалеку, да речеме работиш или студираш, и твојата девојка излегува една вечер, наоѓа некој рандом лик, одат кај него во станот и имаат секс. Онака жесток, да речеме со понекој посочен детал, на пример и свршува на твојата девојка во уста.
И ти после се враќаш, таа ти кажува, и ти целиот среќен заради нејзината искреност, и фактот што спермата во уста ништо не и значеше, ја продолжуваш гордо врската. Продолжуваш да ја сакаш и почитуваш.
Не знам, јас само прашувам да се поднаучам во модерните текови, се изгубив во толку разбирање и либералност.

до сексот или до помислата на спермата во уста ти е?
дај бре ти у странство дева марија ќе изиграваш а?

И уште аку момакот имал некоја болештина , хив или хпв на среќата и гордоста ќе и нема крај.Модерни врминја нема што!Чекај, само малку попластично, да видам дали сфатив. Значи ти си некаде подалеку, да речеме работиш или студираш, и твојата девојка излегува една вечер, наоѓа некој рандом лик, одат кај него во станот и имаат секс. Онака жесток, да речеме со понекој посочен детал, на пример и свршува на твојата девојка во уста.