Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
Аман бе, ова ќе било, она ќе било. Сега сите ви тераат мајтап со лажни теми и прашања, утре у 10 ќе ги видите, не се замарајте, легнете отспијте, и издркајте го еднаш(за машките) и утре релаксирано, ептен се натегате за една матура.

ова е загревање,математика ќе биде права ствар..

последно што добив
a temite dve...slobodna i od delata se
1. Апсурдната изгубеност на човекот во светот на бесмисленоста е прикажана на рамништето на говорот

2. Предрасудите го онемозвожуваат развојот на единката во општеството
Ова вторава тема,ако се падне ке треба на педерите да се задржам

aj da vi kazam nesto od vcera .....edni davaat edni prasajna drugi davaat drugi treti edna tema cetvrti druga tema i jas sum maturant ama ova nebilo resiv da ucam vecerva i svativ deka od tie 17 7 neznam pa se razocarav deka nesum naucil a utre che bida sosema drugo samo so se bunime zaradi nekoja so napisala na femina site se krenavte i jas sega mozam site da gi pisam i da recam tie se ama che bidi samo spekulacija to e opusteno samo :D

aj da vi kazam nesto od vcera .....edni davaat edni prasajna drugi davaat drugi treti edna tema cetvrti druga tema i jas sum maturant ama ova nebilo resiv da ucam vecerva i svativ deka od tie 17 7 neznam pa se razocarav deka nesum naucil a utre che bida sosema drugo samo so se bunime zaradi nekoja so napisala na femina site se krenavte i jas sega mozam site da gi pisam i da recam tie se ama che bidi samo spekulacija to e opusteno samo :D

napishi si za sekoj sluchaj :D

Едната тема ќе била: Влијанието на домашните животни. Предности и слабости.
Знам дека се чини многу глупа али така ми кажа еден од спремачите на матурата па сеа ако сакате верувајте ако не не мора.. Ве советувам да си напишете составче онака некое сеа.. Со лесно

А имаш информација од некој што бил околу 93% колку поени минус имал?

не знам да ти кажам тоа, јас имав 91,8% а гарант имав минус 7-8 поени. Али се зависи од генерација, ако имате послаби резултати 5ката ќе почнува од помалку перцентили.
--- надополнето: 8 јуни 2013 во 02:04 ---
и дај прекинете со дезинформациите, истото беше и ден пред матурата лани кога полагав јас...НЕ СЕ ЗНАЕ ТОА, тестовите ги носат во училиштата еден час пред да започне полагањето, а и што ќар ако ги дознаете прашањата, ќе бидете 100% сугурни дека се тие па ќе ги научите на памет???

леле луѓе не сте свесни колку смешно изгедаме од страна и колку паничиме :facepalm: како може да ги знаат тестовите бе? нема шанси. без паники. ќе биде лесно, бидете позитивни да го е*ам :icon_lol:
одајте легнувајте сеа и во 9.30 сите на школо да сте се нацртале со се лични карти.....[/quot

јас ссам од Берово и уча фоф Ацо Русковски и утре полагам исто како и вие. Го знам т.е. познавам го детето од берово кое е единствено шо може да ги добие прашањата (и ги добива секугаш куга поиска, па и сега). Не иска да се даваа, поради едноставни причини - да не се разоткрие себеси и други околу него, пошо ако го направи тоа че си наштети и себеси и на многу други. ;)
Така да,залудно ги барате. Сигурна сам дека никуј нема да ризикува да ги даде.
Поздрав и со помин утре на сите. Добра ноќ!

Поените никогаш не се кажуваат јавно. Лани 5-ката почнувала од 93-94%, а во 2011-та од 88%.

Затоа реков од некој што бил околу таа граница, па да знае колку има згрешено за да каже. Океј во секој случај...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom