- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 8.756
- Поени од реакции
- 8.777
Нема. Нема ни да се обидам, искрено.
Да да... веќе те научивме... The puma always comes first.Нема. Нема ни да се обидам, искрено.
Треба аплауз?Да да... веќе те научивме... The puma always comes first.
Обавезно .Треба аплауз?
Смешно е како луѓе те ,,познаваат,, по прочитани 3 поста.Обавезно .
Како знаеш дека вреди?Ако вреди да се чека, ќе чекам и ќе седам мирен, не ми е проблем да се воздржам
Ама да вреди.
А ти од кај знаеш дека нема да вреди?Како знаеш дека вреди?
Ако навистина засакам и знам дека е верна. Моралот нема да ми дозволи да изневерам, дури и да го направам тоа психата ќе ме мачи.Како знаеш дека вреди?
Мислам дека сите луѓе, кои имаат грам емпатија за светот околу себе, ги мачи совеста ако изневеруваат.Ако навистина засакам и знам дека е верна. Моралот нема да ми дозволи да изневерам, дури и да го направам тоа психата ќе ме мачи.
А ти од кај знаеш дека нема да вреди?
Одма се дознава. Ќе ги прашаш комшиите дали се мувала со сумливи типови во влезотСамо што, не можеш да знаеш со сигурност дали ти е верна, посебно ако си далеку од неа. Секогаш ќе биде во прашање колку си спремен да веруваш и колку е спремна таа да верува.
--- надополнето: 8 јуни 2013 во 01:46 ---
.
Ако се мувала со сомнителни типови во влезот, очигледно покрај неверна, е и многу глупаваОдма се дознава. Ќе ги прашаш комшиите дали се мувала со сумливи типови во влезот